Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta olyat többet úgysem talál, mint az előző nője?!

Figyelt kérdés

Páromnak extra perverz a szexuális fantáziája. Én is elég bevállalós vagyok, de van ami nem fér bele. (Nem szeretném részletezni)

Egy ilyen alkalomkor elszakadt nálam a cérna, nem akarta megérteni, hogy nem akarom és csak erőszakoskodott.

Ráförmedtem, hogy fogja már fel hogy ez nem egy szexkapcsolat nem a k*rvája vagyok, azt csináljuk ami mindkettőnknek jó, ami mindkettőnknek örömet szerez.

Erre elkezdte mesélni, hogy az ex nője mindenbe benne volt, soha semmire nem mondott nemet. Ha hónapokig nem jelentkezett, akkor se cirkuszolt, csak szex volt és semmi kötöttség, semmi probléma.

Mondtam neki, ha neki az kell akkor keressen olyat. Ő erre azt mondta olyat még1szer ugysem találna.

Kérdeztem, hogy akkor miért szakított a nővel, azt mondta azért mert már elmúltak az érzései és már nem szerette, csak nyűg volt számára.

De én ezt nem értem...ő egy szexkapcsolaton alapuló érzést gondol szerelemnek? És ezt keresi minden nőben?

Azt mondta nem kezdené újra a nővel. Már egyáltalán nem érdekli...pedig a nő azóta is vár rá...bármikor visszafogadná.

Az már nem kérdés, hogy szakítok-e mert teljesen kiábrándultam!

Most már csak meg szeretném érteni, mert ezen nem tudok túllendülni.

Miért ilyen? És miért volt akkor velem 1,5 évig? Érezhetett irántam valaha valamit is, vagy csak becsapott?

Én/25 Ő/28

2011. júl. 31. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
becsapott? kérlek..pasiból van.szerinted?
2011. júl. 31. 21:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Olyat nem talál mint a régi nője :D Csak jobbat ;)
2011. júl. 31. 22:33
 3/3 anonim ***** válasza:

"becsapott? kérlek..pasiból van.szerinted?"

Jaj, mert a nők annyira őszinték.

Nehéz ügy. Lehet, hogy másfél évig a dugásra jó voltál, mert nem talált jobbat. Most viszont lehet, hogy alakulóban van neki valami és ezért mond ilyeneket.

Természetes, hogy férfiként szeretnénk sokszor szexelni, de egy idő után azért mi is komoly kapcsolatra vágyunk. Már aki. Ha ő 28 évesen is csak szexkapcsolatokban gondolkozik, akkor csak nehezen fog megváltozni. Talán 5-10 év múlva is ez lesz neki a legfontosabb és nem a kötöttség.

2011. aug. 1. 04:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!