Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FÉRFIAK minden férfi vonzónak talál egy 176cm 60-58kg- os nőt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 15:47
1/17 anonim válasza:
Majd így biztos tudni fogják...:D Szerintem nem súly és magasság alapján választanak párt!!! Erre mikor jöttök már rá?
22éves lány
2/17 anonim válasza:
A magasság és a testsúly semmit nem mond egy ember külsejétől. Ettől még lehet zsákalakú, ikszálbú, tepsiseggű, lófejű, csapott vállú, púpos, stb.
Amúgy meg nincs az a címlaplány, akit MINDEN férfi vonzónak talál.
3/17 anonim válasza:
Neked befellegzett!Bukod a pénzt!
4/17 anonim válasza:
Míg nem küldesz képet addig ronda vagy.
6/17 anonim válasza:
ha ilyen akk minek kérdezed? hallani akarod h jól nézel ki? :D
7/17 anonim válasza:
szerintem te komoly önbizalomhiányban szenvedsz, és nagyon szereted ha azt mondják rád, hogy szép vagy. szerintem szerezz barátokat, és próbálj meg beszélgetni velük, az sokat segítene neked:D
8/17 anonim válasza:
hát ha ilyen akkor seggizomgyakorlat és akkor perfekt lenne na meg mellre hízni 1 kicsit :P
9/17 anonim válasza:
ebből nem lehet megállapítani, hiába van ilyen alakja, ha egyébként ronda
10/17 anonim válasza:
Én pl nem. Lehet sokak szerint hülye vagyok de ez a lány már ott bebukta volna hogy 176 cm magas. Én kifejezetten a nálam legalább egy fejjel nőket tudom páromként elképzelni. Biztos jó alakod lehet amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!