Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki vonzónak tartja Tóth Verát?

Figyelt kérdés

Minap láttam egy interjúban, a haja tiszta zsír, folyton szuszog - minden második szó után és szerintem borzasztóan nagyképű...

Állítólag nem zavarja a testsúlya, de azért minden második fogyis tv cikkben ő megy nyilatkozni, hogy mennyi gondja van... (azt hallottam, valami szépségversenyen[??] azért szavazta le az egyik lányt, mert "volt egy kicsi felesleg a derekán"... mégis ő hogy néz ki?)

Tényleg létezik olyan férfi, aki képes egy ilyen iszonyat nőt szexinek vagy vonzónak találni? (Vagy bennem van a hiba? XD)

[Amikor meglátok egy ehhez hasonló nőt, egyszerűen végigfut a hátamon a hideg... a haverok is így vannak vele, szóval... érdekelne a "többiek" véleménye is, már ha van olyan...]

2010. febr. 23. 04:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik akkor ne is foglalkozz vele! Van aki szereti a húsos pogácsát és a "michelin" baba testet, lehet markolászni!! Nekem nem jön be, de aztán lehet, hogy olyan kisugárzása van, hogy nem a testét fogod nézni, hanem azt ami benne van!
2010. febr. 23. 05:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Tóth Vera.. fuj

Viszont van pár kövér ember, akik tényleg nagyon igényesek, vidámak, rendkívül jó a kisugárzások. Na őket nem ítélem el, nem röhögöm ki. :)

Amúgy volt már ilyen kövér barátnőm, nagyon gyönyörű volt, sose láttam még olyat, akinek ennyire szexy, magabiztos lett volna a kisugárzása!

2010. febr. 23. 05:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
arra nem gondoltál, hogy milye hangja van? Képzeld el az ágyban, visít mint egy kismalac és kiráz tőle a hideg. Valakinek ez kell az orbitális orgazmushoz...
2010. febr. 23. 06:29
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

engem inkáb az zavar, hogy iszonyúan buta nő!!! szégyent hoz a női nemre

21/L

2010. febr. 23. 08:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút! Olyan hatalmas, hogy a gravitációs ereje vonz.
2010. febr. 23. 08:18
 6/8 anonim ***** válasza:
b*sznám le a hugával együtt a Taigetoszról :D:D
2010. febr. 23. 13:37
 7/8 anonim ***** válasza:
utálom a kövér nőket!!!!!
2010. febr. 23. 17:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm a sok választ... ezek szerint nem vagyok egyedül. Nem a kövér emberekkel van gondom, hanem ezzel a "jelenséggel"... mármint ezzel a nővel. Persze, nem foglalkozok vele, csak nemrégiben sokat volt a tvben, és akaratlanul is meglátja az ember...
2010. febr. 24. 02:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!