Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki vonzónak tartja Tóth Verát?
Minap láttam egy interjúban, a haja tiszta zsír, folyton szuszog - minden második szó után és szerintem borzasztóan nagyképű...
Állítólag nem zavarja a testsúlya, de azért minden második fogyis tv cikkben ő megy nyilatkozni, hogy mennyi gondja van... (azt hallottam, valami szépségversenyen[??] azért szavazta le az egyik lányt, mert "volt egy kicsi felesleg a derekán"... mégis ő hogy néz ki?)
Tényleg létezik olyan férfi, aki képes egy ilyen iszonyat nőt szexinek vagy vonzónak találni? (Vagy bennem van a hiba? XD)
[Amikor meglátok egy ehhez hasonló nőt, egyszerűen végigfut a hátamon a hideg... a haverok is így vannak vele, szóval... érdekelne a "többiek" véleménye is, már ha van olyan...]
Tóth Vera.. fuj
Viszont van pár kövér ember, akik tényleg nagyon igényesek, vidámak, rendkívül jó a kisugárzások. Na őket nem ítélem el, nem röhögöm ki. :)
Amúgy volt már ilyen kövér barátnőm, nagyon gyönyörű volt, sose láttam még olyat, akinek ennyire szexy, magabiztos lett volna a kisugárzása!
engem inkáb az zavar, hogy iszonyúan buta nő!!! szégyent hoz a női nemre
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!