Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem talál a normális normálist?
Hátborzongatóan okos lány lehetsz! :D
Most 11kor annyira nem is, de máskor szívesen elbeszélgetnék veled erről. Egyfelől igazad van szerintem. Lányokra egész biztosan igaz, hogy számukra a "normális", és "akivel járnék is" az baromi távol áll egymástól. Rossz esetbe még ott van Mr. "aki eltartana" "aki a szüleimnek tetszene" szóval már legalább négyféle, tökre különböző fiú ideálról beszélünk. Nem csoda ha a felét se találják meg egy emberbe, mert olyan nincs is. Szerintem 14-17 éves korig nem igazán tudják mit akarnak.
Hiába nem tudják, attól még általában megkapnak valamit ami emlékeztet rá. Aztán jön a szívás, hogy én nem ilyet akartam.....
Többi fiú nem tudom hogy van ezzel, én egyfajta vele született rendellenességnek köszönhetően, tényleg a "normálisokra" bukom igazán. Ha sokat beszélgetek valakivel, és emberileg is tartom valamire, nem csak jó teste van meg aranyos, azért az mérföldeket dob az érzelmeken. Próbálok hinni benne, hogy egy ilyennek egyszer kelleni is fogok :D Muszáj... nem adom lejjebb. Kedvelnek is, csak még nem az igazi a helyzet.
Összegezve tudom mi kell nekem, és előbb utóbb össze is jön :P
17/f
ma 23:02, erre majdnem rávágtam, hogy ez inkább a serdülőkorban jellemző, aztán rájöttem, hogy inkább önismerettől függ.
ma 23:07, szerintem lehetséges, hogy valaki arra vágyik, hogy egy átlagos pár legyen, de van, aki meg ugye -ahogy Te is mondtad- nem akar átlagos kapcsolatot, ezért keresi a másikban a különlegeset, amit később csodálhat és/vagy Őt is inspirálja és kihozza belőle is a különlegest. De ez meg olyan dolog, hogy hogyan átlagos? Hogy kívülről mindenki annak látja őket, vagy hogy ők annak érzik magukat vagy mindkettő vagy egyik sem?
ma 23:10, na várjál! Van a szomorkodó fiatal, aki keresi az ő "normális" párját. Te azt mondod, hogy az "normális", akit elfogadnak. De szerintem sokszor a "normális" alatt pont egy olyan személyt ért, akit pont Ő maga elfogad és szerintem itt most tök mindegy, hogy a világ hogy áll hozzá.
És a legérdekesebb, hogy sokszor ezek az emberek, akikről Te is írtál, Ők keresik a "normálist". De ez meg olyan, hogy azok a lányok, akik közül Ő válogat, azok között (tisztelet a kivételnek) nagyon kevés van, akit az illető "normálisnak" titulál. Amúgy, teljes mértékben egyet értek az álarcos írásoddal, de kérdem én, hogy várhatja el valaki, aki eljátszik valamit, hogy egy olyan párt találjon magának, akit az ilyen "értékek" hidegen hagyják?
ma 23:13, jónak mondod, hogy a lányokra biztosan igaz. A fiúkra ugyanúgy igaz ez. Biztosan Nektek is van megannyi kategóriátok, amiknek jó, ha egy lány megfelel. Legyen jó az ágyban, legyen csinos, ne nyavalyogjon, haveroknak be lehessen mutatni stb. De javíts ki, ha nem így van!
Szerintem ahhoz, hogy tudd, hogy mit/kit akarsz, azt is kell tudnom, hogy Te ki vagy. És ugye ez mindig nagy kérdés tinikorban.
Huhh.
Épp azért írtam, hogy tudom, hogy Te az ellenkezőjére gondoltál. De a normális az tényleg ennyire relatív szó. :)
Aki pedig olyannak mutatja magát, az általában az ellenkező nem miatt teszi. Legalábbis az én oldalamon, ugyanis aki ilyen "menő" az sok lányt fog vonzzani, akik a "menő" pasikra buknak.
Miért, rád nem igaz amit írtam? :P
Szerintem a csinos, és a nem nyavalygós stb. még bőven "belefér" egy lányba, csak maximum kicsit ritkább. Ha választani kell nyilván lead az ember egy két igényből. Ez nem tudatos, hanem egyszerűen szebbnek látod az illetőt, lelkileg is, meg mindenhogy. De azét eredeti, normálisnak gondolt ideáltól nagyon nem jó eltérni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!