Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan hogy egy fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy fiatal csinos lány nem talál párt?

Figyelt kérdés
miben lehet a probléma ha így van?
2012. aug. 29. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
A viselkedésében, személyiségében, másik nemhez való hozzáállásában.
2012. aug. 29. 20:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Pontosan. Az, hogy fiatal meg csinos nem garancia a pártalálásra. A belső tulajdonságok legalább olyan fontosak, hanem fontosabbak.
2012. aug. 29. 20:28
 3/6 anonim ***** válasza:

Az is lehet, hogy túl rideg, hideg, merev, fenn hordja az orrát, de az is, hogy csak zárkózott típus, nehezen nyílik meg.

Lehet, hogy nincs megfelelő alkalma, helye, ideje ismerkedni.

Lehet, hogy más köti le a figyelmét ,nem a fiúk (pl: versenyszerűen sportol, kutat, sokat dolgozik, tanul)

Sok oka lehet.

Keresni kell az alkalmakat.

2012. aug. 29. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Túl értelmes és érett a korához képest.
2012. aug. 29. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
18 éves lány vagyok, nekem ismerős a helyzet. Sok helyes fiú (19-23) talált meg, de mindegyikkel volt valami gond. Vagy buta volt, vagy zűrös, stb. Koromhoz képest sokkal érettebb voltam mindig is, de ezt a családomnak köszönhetem. Most van egy barátom (21 éves), akinél úgy érzem, minden a legnagyobb rendben. Ő az első olyan, akiven bízom, szeretem stb. Rájöttem, hogy annak ellenére, hogy "csinos" vagyok, nem keresek külsőmhöz hasonló srácot. A mostanira azt mondják átlagos, és csúnyább nálam, de én ezt nem így látom, és nagyon szeretem! :) Neki adtam oda magam, megérte megvárni. Kitartás kérdése szerintem, ja, és azé, hogy a személyiséged elviselhető legyen. Ne hisztizz feleslegesen soha!
2012. aug. 29. 22:02
 6/6 anonim ***** válasza:

hát ha képet küldenél akkor esetleg kiszúrhatok valamit,

de ha a külső is szép, akkor esetleg belsővel van probléma, vagy nem találkozol normális fiú/férfiakkal ^^

14/F

2012. aug. 30. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!