Mi a véleményetek arról ha egy fiatal csinos nő végső megoldásként eltartatja magát egy jól szituált, nagymenő, idős úriemberrel?
_Semmi kivetnivalót nem látok benne.
Feltéve,ha mindketten őszintén bevalljátok egymásnak miről szólna ez az egész.
De úgy olvasom ez megtörtént,nincs kihasználás,nincs hitegetés,nincs hazugság.
(ha felmondasz küld el légyszi privibe az úr cimét)
Nem hiszem, hogy a mi véleményünk alapján fogsz dönteni. Ha én ilyen megoldásra kényszerülnék, elfogadnám, de nem mondanám el senkinek. Illetve csak bejárónő lennénk, legalábbis a környezetem ezt tudná csak. És azt mondanám, csak a gyerekért vállalom el, hogy fel tudjam nevelni.
Azért merő túlzás leqrázni téged, ahogy az 1. hozzászóló tette. Szerintem nem vagy az.
(Mindjárt le leszek pontozva..)
Én a második válaszolóval értek egyet,de szerintem nem kellett volna ezt a kérdést ide feltenned.Kapsz most mindenféle megvetést,leszel itt minden csak kirány lány nem.
Én megértelek,és nem ítélem el ha elfogadod az idős úr ajánlatát.Minden jót nektek.
Egyedülálló vagy, vagy van férjed/élettársad? Ha van, vele beszéltél már erről?
Szerintem ha a gyerekért teszed, akkor még szép dolog is, hogy még ilyet is hajlandó vagy bevállalni érte. Sokkal jobb, mint ha hagynád, hogy intézetbe vigyék a gyereket vagy az utcára kerüljetek, csak mert te nem akarsz "olyan" munkát végezni.
Vállald el és közben keress munkát.
És mindenkinek csak azt mondd,amit hallani akar.
Bejárőnő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!