Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról ha...

Mi a véleményetek arról ha egy fiatal csinos nő végső megoldásként eltartatja magát egy jól szituált, nagymenő, idős úriemberrel?

Figyelt kérdés
beteg lettem, emiatt állásomat elveszítettem, se szüleim, se testvéreim.okonom se aki segithetne.Itt vagyunk egy másfél szobás kislakással,hitellel és egy gyerekkel magunkra maradva.Munkát nem találok(hisz válság van, ugye)adódott egy lehetőség.Heti 1x kellene egy idős milliomos férfiről gondoskodnom, teljesen normális.Elsősorban tényleg gondoskodásról van szó és csak egy hajszállal több mint egy házvezetőnői pozició.Nem szex orientált, gyakorlatilag erre alig képes már. Ezért cserében rendes bejelentett állásom lenne, tisztes fizetéssel.Ez az ember ezt csinálja már 15 éve. Két ilyen eltartottja volt eddig, az egyiket ismerem is,hat év után mondott fel neki,mert férjhez ment. A másik pedig meghalt.őszinte véleményeket várok!
2009. nov. 2. 13:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 A kérdező kommentje:
köszönöm drága vagy...csak tudod, a lelkem élje túl ezt az időt valahogy...akkor nem lesz semmi baj..
2009. nov. 8. 15:19
 62/75 anonim ***** válasza:
63%

Szia, mindig jovok es nezem, hogy mi ujsag?!

Egyaltalan ne legyen lelkiismeret furdalasod!!! Teljesen felesleges magyarazkodnod itt is es barhol mashol is.

Azt, hogy Magyarorszagon mi van most, mindenki tudja. Meg en is, pedig en mar par evvel ezelott eljottem, hiszen en is egyedulallo voltam, es nem jutottam egyrol a kettore. Itt kulfoldon abszolut nincs anyagi gondom, itt megbecsulnek es az allam tamogat anyagilag is, hiszen felfogja, hogy a semmibol nem lehet gyereket nevelni. Itt nem 1000 Ft-al tobb a csaladi potlek az egyedulallo szulonek, hanem sok-sok tamogatast ad (valaki direkt elvalik, mert annyira megeri egyedulallonak lenni!!!).

Csak azert irtam le neked, hogy nincs semmi amiert neked magyarazkodnod kellene!!! Jol tetted, hogy elvallaltad ezt a melot. Tudod sok no kulfoldre megy ki, es ott vegzik ugyanezt a munkat, mint most te.

Nem kell magyarazkodnod, inkabb orulj, hogy van ez a munka, es hogy csinos vagy. Mert azert gondolom, hogy ennek a ffi-nak nem akarkire van szuksege.

Mindent csak okosan!!! Aztan majd irjal meg.

2009. nov. 9. 12:21
 63/75 A kérdező kommentje:
helló minden kedves segitő szándékú "családtagomnak"...megint jelentkezem,mivel ma találkoztunk ismét.Nos, azt kell mondanom, nem bántam meg hogy belevágtam..ugyanis ez az ember minden eddigi reményemet fölül múlja,jószándékával.Még mindig nem történt közöttünk semmi szexuális dolog, csupán5 órán át beszélgettünk ismét...a munka után(takaritás,főzés)és képzeljétek, ma azt is megigérte,hogy segit bejelentett állást találni,mivel vannak kapcsolatai.ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ gyerekek,én olyan boldog lennék.Azt mondtam neki,hogy akkor is segit-e ha tudja,hogy akkor nem jövök többet?erre azt mondta, hosszas gondolkodás után, hogy akkor is,de tudja hogy fogok menni..hát ez van most.jóéjt mindenkinek..Látjátok?mindig adódik valami megoldás, bármilyen kilátástalan is, ha nem veszited el a hited.......
2009. nov. 11. 21:02
 64/75 anonim ***** válasza:
53%

Ez eddig szép és jó, de hidd már el nekem, hogy ez nem "úriember" és nem a két szép szemedért ad annyi pénzt! Még csak 2 alkalom telt el! Ez nem a Micsoda nő c. teljesen irreális, számomra bosszantó film magyar változata!

Ha lesz rendes munkád, vállald csak el! "Tudja hogy menni fogsz" na ja, erről beszéltem! ugyan ki hagyna veszni könnyen jött 50 ezer ft-ot? Aztán majd kis ez, kis az....

2009. nov. 12. 15:08
 65/75 anonim ***** válasza:
37%
sajnos az utolsóval értek egyet.
2009. nov. 12. 15:12
 66/75 anonim ***** válasza:
Szia, orulok, hogy minden jol alakul. Meg szep, hogy akkor is mesz majd, ha szerez neked munkat. Egyszer egy heten szakitasz ra idot, kell neked az a penz, kell neked az a kapcsolat! Mindenkepp tartsd meg az oreg urat, akarhogy is lesz a masik munka!
2009. nov. 12. 21:44
 67/75 A kérdező kommentje:
persze ebben biztos lehetsz, soha nem feledtem el kinek és mit köszönhetek...engem erre tanítottak..köszi
2009. nov. 13. 11:17
 68/75 anonim ***** válasza:
Szia! Hogy alakult az életed az utolsó bejegyzés óta? Remélem sikerült azóta elhelyezkedned, és minden rendben!!! :-)
2010. febr. 1. 11:26
 69/75 anonim ***** válasza:
Ha már úriember, nem kellene vetkőzést és pettinget belevennie a munkakörödbe. Elég lenne a takarítás is, hogy ne érezd magad élősködőnek.
2010. febr. 1. 15:04
 70/75 A kérdező kommentje:
sziasztok..igen, azóta már dolgozó nő lettem,naponta ingázom autóval(!!!!)Budára, egy irodában vagyok mindenes..10-től 4-ig titkárnő,asszisztens,recepciós, utána pedig takaritónő is.. reggel 8-tól este 9-ig odavagyok...hétvégén pedig járok az öregúrhoz, de csupán mint bejárónője vagyok...egyszerűen képtelen voltam odaadni magam neki...pedig ő nagyon türelmes és kedves volt, nem ment....igy a kettővel keresek annyit,hogy éppen elég a rezsire...tehát az összes többit még meg kellene keresnem..valami meló még jó lenne tehát..nagyon nehéz, ha tudtok valamit akkor szóljatok légyszi...és köszönöm,hogy aggódtok..aranyosak vagytok:))
2010. febr. 1. 21:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!