Mi a véleményetek arról ha egy fiatal csinos nő végső megoldásként eltartatja magát egy jól szituált, nagymenő, idős úriemberrel?
Szia, mindig jovok es nezem, hogy mi ujsag?!
Egyaltalan ne legyen lelkiismeret furdalasod!!! Teljesen felesleges magyarazkodnod itt is es barhol mashol is.
Azt, hogy Magyarorszagon mi van most, mindenki tudja. Meg en is, pedig en mar par evvel ezelott eljottem, hiszen en is egyedulallo voltam, es nem jutottam egyrol a kettore. Itt kulfoldon abszolut nincs anyagi gondom, itt megbecsulnek es az allam tamogat anyagilag is, hiszen felfogja, hogy a semmibol nem lehet gyereket nevelni. Itt nem 1000 Ft-al tobb a csaladi potlek az egyedulallo szulonek, hanem sok-sok tamogatast ad (valaki direkt elvalik, mert annyira megeri egyedulallonak lenni!!!).
Csak azert irtam le neked, hogy nincs semmi amiert neked magyarazkodnod kellene!!! Jol tetted, hogy elvallaltad ezt a melot. Tudod sok no kulfoldre megy ki, es ott vegzik ugyanezt a munkat, mint most te.
Nem kell magyarazkodnod, inkabb orulj, hogy van ez a munka, es hogy csinos vagy. Mert azert gondolom, hogy ennek a ffi-nak nem akarkire van szuksege.
Mindent csak okosan!!! Aztan majd irjal meg.
Ez eddig szép és jó, de hidd már el nekem, hogy ez nem "úriember" és nem a két szép szemedért ad annyi pénzt! Még csak 2 alkalom telt el! Ez nem a Micsoda nő c. teljesen irreális, számomra bosszantó film magyar változata!
Ha lesz rendes munkád, vállald csak el! "Tudja hogy menni fogsz" na ja, erről beszéltem! ugyan ki hagyna veszni könnyen jött 50 ezer ft-ot? Aztán majd kis ez, kis az....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!