Mi a véleményetek arról ha egy fiatal csinos nő végső megoldásként eltartatja magát egy jól szituált, nagymenő, idős úriemberrel?
Mi az a hajszállal több mint házvezetőnő?
Nehogy lepődjél nagyokat?:)
ne haragudj, de véleményeket kértél! azt nem írtad oda, hogy csak neked tetsző véleményeket írjanak.
ha van gyomrod hozzá, csináld
ui: nem én k u rváztalak le
de én se helyeslem
Ha független vagy, tedd.De sürgősen keress normális munkát, és csakis addig csináld!
Én attól félek, hogy "elkényelmesedsz" ebben a munkakörben, és leragadsz ennél a munkahelynél...
Ha ez házvezetőnői állás akkor nem leszel eltartott.
Akkor szós zerint megdolgozol a béredért
Ha meg k.rvának kellesz az öregnek az más, de ha bírja a gyomrod akkor csináld
13:38 nak igaza van
könnyű megszokni hogy igazi munka nélkül szép summát kapjon, és ha az öreg meghal akkor mi lesz?
ha nem talál másik öreget, vagy már nem kell egy öregnek sem mert már nem hamvas, és üde, és fiatal? :S
kedves kérdező. a mai világban csak az nem talál valamilyen munkát,aki válogat és extra elvárásai vannak fizetés terén. Elmehetsz pl áru feltőltőnek is, igaz nem szép nagy summáért, mint ennél az öregnél, de legalább nem lennél háromnegyed ízben prostituált. Teljesen az jön le, hogy neked a kényelem és a pénz számít. Mindenki képes találni munkát ezt a rizsát hagyjuk. És majd a lelki ismeretedeel hogyan számolsz el, vagy a gyereknek mit mondasz? ki ez a vén manusz? Őszintén szólva gusztustalannak tartom, és tudod az első válaszoló kemény volt, de őszinte, és én is csak ( a te szavaiddal élve) egy hajszállal tartalak többnek annál amit ő írt.
És ne legyél felháborodva, minek után őszinte véleményt kérsz.
Meló van, csak nem jól fizető...
és még le is szavazod aki neked nem tetsző véleményt ír.
Ez prostitúció amit csinálnál, ha tetszik, ha nem.
Javaslom menj egyetemre, tanulj meg egy normális idegen nyelven beszélni és akkor nem leszel rákényszerülve egy perverz vén f@sz pénzére...
"házvezetőnő"... az év poénja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!