Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk, akiknek még nem volt barátnőjük, vagy csak elvétve volt, esetleg hosszú ideje nincs senkijük, és nem tartják magukat csúnyának, a személyiségük se visszataszító, miért nehéz nekik párt találni?
Én nem tartom magam túlzottan csúnyának, inkább az a megosztó típus vagyok. Van akinek bejövök, van aki meg elsőre azt mondja hogy fúúúúúj...
Belsőm rendben van, nem vagyok nyomi, kocka, stréber, gyík, balfäsz, bunkó, tapló, humortalan, idegesítő, egyetlen problémám hogy elsőre nehezen nyílok meg, vagy mondjuk úgy nehezen ismerkedek, ha látom a másik félen hogy nem vevő a dologra..
Ennek ellenére kétszer próbálkoztam eddig csajoknál, de mind a kétszer szarul jöttem ki belőle. Az első semmibe vett, de szó szerint, a második meg (sajnos csak facebookon tudtam vele beszélni) 1,5 hónap fb beszélgetés után bevágta, hogy "miért, aki nem tetszik azzal ne is beszélgessek? vagy mondjam azt hogy csúnya vagy hagyjál?xD" Én meg itt megmondtam neki, hogy akkor tövig bekaphatja :D, egyébként szerintem beijedt attól hogy el akartam hívni találkozni, múltkor is megbámult amikor egy másik csajjal beszélgettem - a csaj mondta, hogy hogy megnézett...
Szóval na, így kettőből nulla azért elég lelombozó, de nem adtam fel, amint lesz lehetőség újra próbálkozok majd, szerintem egyelőre szarul jöttek ki a dolgok, rossz felé próbálkoztam, stb
18F
19/F vagyok.
Hiába vagyok magas, jóképű, helyes, nekem egyetlen problémám van: nincs a haveri körben egy csaj sem. Ez baromira nehézzé teszi a helyzetet, pedig barátnőm is volt már. Autóm ugyan nincs, de talán ez nem lenne akkora gond, hogy nem tudnám ide-oda fuvarozni a csajt. :-D
Nekem a személyiségem taszító.Érzéketlen p*cs vagyok,0 empátiával,ráadásul még viccet is csinálok mindenből és elég sokszor a morbid humorommal beletrappolok mások lelkébe.
De ahhoz,hogy megdugj valakit nem kell előnyös személyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!