Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy hiányzik egy fiú? (15 éves lányként)?
Bár a 16-hoz már közelebb vagyok mint a 15-höz, de még leginkább 15 éves vagyok, pont bent a közepébe.
Máson nem látom akiknek nincs senkijük, hogy őket ez zavarná, vagy akarnának valakit, nekem mégis hiányzik,hogy valaki szeressen...
Rossz azaz ézés,hogy én nem kellek senkinek, mivel nem kezdenek nálam.
Úgy érzem nehéz dolgom lesz így majd mikor tényleg 'ideje' lenne rátalálni a szerelemre tegyük fel 17-18 évesen-pontosan azért ez a gondolatmenet,mert ha most nem kellenék senkinek, majd akkor is nekem kell futnom,hogy ez megváltozzon.
'Rosszul' érzem magam egyedül, de időm az még bőven lenne, csak szeretnék én is odabújni valakihez, vagy átölelni, vagy elmenni mozizni, vagy,hogy valaki hív keres,hiányzom neki...
Vannak még így emberkék itt?:)
Minden huszadik kérdés erről szól ebben a témakörben, ez teljesen természetes érzés. Énis szivesen átölelnék egy gyömyörű, aranyos, szép szemű-mosolyú lányt, megcsókolnám, összebújnék vele este, tennék be valami lazulós dnb-t és egész éjjel őt nyalogatnám.
Ezt érzem 16 éves korom óta minden héten legalább 1x. Ha nem teszel ellene valamit, akkor ez később sem változik magától. 19/lonley man :D
:D De nem keres senki :D
Senki nem szeretne velem ismerkedni,pedig nem vagyok szűkszavú sem, ha megismernének annál inkább kijönnének velem, de nem is akar senki megismerni :D
Oké,hogy ebben még ilyen fiatalon nem dől össze a világ, de hiányolom az érzést.!:)
I know that feel bro... :P
küldhetsz egy képet csak úgy
Na még eszembe sem jutott:'D
Egyébként nem írtam ki, de szerintem mondjuk egyértelmű volt,hogy amúgy lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!