Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unalmas lányként van esélyem párt találni?
Engem valami miatt nagyon vonzanak a zárkózott, csendes és komoly lányok. A jelenlegi párom is ilyen. Csiszolatlan gyémánt. Imádom.
Úgy hogy bizton állíthatom van esélyed, mert tuti nem én vagyok az egyettlen akinek ez bejön.
Persze a zárkózottság nem sokat segít. De az én páromnál én kezdeményeztem. Nem volt könnyű eset, azt meg kell hagyni.
hát figya :)
a komolyság az egy jó dolog :)
dee.. ismerjük be, hogy csak akkor van esélyed párkapcsolatra, ha olyan párt találsz, aki nálad komolyabb, ill. egy szinten megegyező gondolatmenetetek van.a lényeg az, hogy nagyon határozottnak kell lennie a partnerednek, és ha mindez így történik, nem lesz semmi gondotok :) Különben meg szelektálj, mert bőven akad olyan mocsok pasi, aki megjátssza magát, és kihasználhat... Csaak ügyesen! 22/f
16-os:
LOL XD :)
én mindig az ilyen lányokat szeretem meg, bár ez a túl komolyság kicsit taszító...
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!