Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unalmas lányként van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unalmas lányként van esélyem párt találni?

Figyelt kérdés
Meglehetősen zárkózott, csendes és komoly vagyok. Nem vagyok jó beszélgető partner, sem humoros. Próbálok változni, de ez nem megy egyik napról a másikra azért.

2013. ápr. 19. 09:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
ha csinos vagy akkor simán! nagyon-nagyon unalmasnak kell lennie egy csinos lánynak ahhoz, hogy egyedül maradjon. akinek van hobbija az már nem is annyira unalmas!
2013. ápr. 19. 09:28
 12/23 anonim ***** válasza:
Igy is van,csak megtartani nehezebb neked,mint egy izgalmasnak.
2013. ápr. 19. 09:30
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem jó esélyed van egy komoly, rendes, szép, életre szóló kapcsolatra. A helyzet az, hogy az izgalmas-szórakoztató fecsegő nőket rohadtul megunják a férfiak, és attól kezdve már csak az izgalmas, hogy szabaduljanak tőlük.
2013. ápr. 19. 09:33
 14/23 anonim ***** válasza:

Engem valami miatt nagyon vonzanak a zárkózott, csendes és komoly lányok. A jelenlegi párom is ilyen. Csiszolatlan gyémánt. Imádom.

Úgy hogy bizton állíthatom van esélyed, mert tuti nem én vagyok az egyettlen akinek ez bejön.

Persze a zárkózottság nem sokat segít. De az én páromnál én kezdeményeztem. Nem volt könnyű eset, azt meg kell hagyni.

2013. ápr. 19. 09:41
 15/23 anonim ***** válasza:

hát figya :)

a komolyság az egy jó dolog :)

dee.. ismerjük be, hogy csak akkor van esélyed párkapcsolatra, ha olyan párt találsz, aki nálad komolyabb, ill. egy szinten megegyező gondolatmenetetek van.a lényeg az, hogy nagyon határozottnak kell lennie a partnerednek, és ha mindez így történik, nem lesz semmi gondotok :) Különben meg szelektálj, mert bőven akad olyan mocsok pasi, aki megjátssza magát, és kihasználhat... Csaak ügyesen! 22/f

2013. ápr. 19. 09:53
 16/23 anonim ***** válasza:
Vedd ugy, hogy már meg is kértem a kezedet, annyi elönyös tulajdonságodat irtad le.( Ki a bánatnak kell egy állandoan karattyolo, sipitozo buta tyuk?) Gondolkodj a menyasszonyi ruhádon :-))!
2013. ápr. 19. 09:54
 17/23 A kérdező kommentje:

16-os:

LOL XD :)

2013. ápr. 19. 09:55
 18/23 anonim ***** válasza:

én mindig az ilyen lányokat szeretem meg, bár ez a túl komolyság kicsit taszító...

f19

2013. ápr. 19. 09:55
 19/23 ivilicious ***** válasza:
biztos van ugyanolyan pasi,mint te
2013. ápr. 19. 10:03
 20/23 anonim ***** válasza:
én inkább magamnak való vagyok, ez akár unalmas is lehet, de olyan párt kell találnod, aki ezt tolerálja. Majd olyan dolgokat csináltok, amit mindketten szerettek. Ha megtalálod a párod, akkor rájössz, hogy vele nem vagy unalmas, jól fogod érezni magad.
2013. ápr. 19. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!