Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, megéri várni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megéri várni?

Figyelt kérdés

Megéri várni a jóképű, gazdag, magas és kisportolt testű címlapfiúra?

Ezt csak azért kérdezem, mert a hétköznapibb darabok már be se jönnek nektek. Gondoltam megkérdezem tőletek.

És még egy kérdés: a pokoli jó külső szerintetek mindig jó belsőt takar?

2013. ápr. 14. 19:27
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
30as: fake vagy. Nem létezik ilyen ember...
2013. ápr. 15. 21:20
 32/38 anonim ***** válasza:

jaj bocsánat, mindjárt visszavonatom a személyimet pff...

mindegy, a kérdésemre akkoris válaszolj: ki a hibás, ha nem Te?

2013. ápr. 15. 21:28
 33/38 A kérdező kommentje:

Egyértelműen a média, és annak is a nép"tanító" hatása.

És mindez nagy hatással van a mai fiatalságra.

2013. ápr. 16. 07:57
 34/38 anonim ***** válasza:
nem tudom te hogy vagy vele, de nekem nem kellene egy olyan barátnő, aki azért van csak velem, mert nem volt kedve tovább várni egy neki megfelelő személyre..
2013. ápr. 16. 10:50
 35/38 A kérdező kommentje:

ezt nem értem.

azt akarod mondani hogy csak a jóképű macsó srácok lehetnek igaziak, akik ritkák mint a fehér holló?

2013. ápr. 16. 12:02
 36/38 anonim ***** válasza:

nem, azt akarom mondani, hogy nekem nem kellene egy olyan barátnő, aki azért van csak velem, mert nem volt kedve tovább várni egy neki megfelelő személyre

(amelyik lánynak például az izmos pasik tetszenek, az lehetőleg ne alakítson velem ki párkapcsolatot, időhúzásként, amíg talál egy olyat)

2013. ápr. 16. 12:11
 37/38 anonim ***** válasza:

Ritkak mint a feher hollo? Eddig nem az volt, hogy normalis pasit nem latni csajjal, csak jo pasikat?

Oke, a media a felelos... es most mit teszel? Mert nekem ugy tunik eddig csak rinyaltal, mostmar tehetnel is valamit!

2013. ápr. 16. 14:35
 38/38 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban nem keresek. Meguntam a visszautasitasokat. Ugyhogy elem az eletem. Es probalom elhesegetni a gondolatot.
2013. ápr. 16. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!