Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, megéri várni?
Megéri várni a jóképű, gazdag, magas és kisportolt testű címlapfiúra?
Ezt csak azért kérdezem, mert a hétköznapibb darabok már be se jönnek nektek. Gondoltam megkérdezem tőletek.
És még egy kérdés: a pokoli jó külső szerintetek mindig jó belsőt takar?
Nálam semmit nem számítanak ezek a tulajdonságok, hogy: gazdag, magas, kisportolt. A jóképű azért számít, de arra is csak akkor éri meg várni, ha a belsője nagyon jó. Hiába jóképű, ha közben egy bunkó, beképzelt belsőt takar.
Egyébként szerintem a "pokoli jó külső" nem szokott jó belsőt takarni általában.
Akkor hogy lehet, hogy az én barátikörömben az összes átlagos fiúnak van barátnője? Nekem is átlagos párom van... és ne gyere a mi vagyunk kivételek dumával, mert nem így van, te vagy a kivétel, aki nem tud felszedni egy nőt sem, vagy az igényeid az eget verik.
Legközelebb nézz szét jobban, ha sétálsz, átlagos kinézetű párokból van több, de ezt te úgy is letagadod. Mellesleg már többet tudok az életről mint te, úgyhogy ne is akard megmagyarázni az ellenkezőjét.
27N
utolsó: honnan veszed, hogy többet tudsz az életről, mint én?
erről igazán szívesen elbeszélgetnék veled. szerintem tudnék meglepetést okozni... mert a kérdés gyerekesen hangzik, de már sokat tapasztaltam... és már nem kis egyetemista vagyok.
14es: nőknek kellek. de rövid távra. tekintve a korkülönbséget, hosszútávon nem működnének az ilyen kapcsolatok.
a lányoknak nem kellek...
tessék az elején kíváncsiskodtatok, hogy tettem-e már fel hasonló kérdést.
hát ez volt a legutolsó kérdésem a témában:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
utolsó: honnan veszed, hogy többet tudsz az életről, mint én?
Mert nem én írtam ezt a buta kérdést, ami mellesleg egy általánosítás és nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!