Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, megéri várni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, megéri várni?

Figyelt kérdés

Megéri várni a jóképű, gazdag, magas és kisportolt testű címlapfiúra?

Ezt csak azért kérdezem, mert a hétköznapibb darabok már be se jönnek nektek. Gondoltam megkérdezem tőletek.

És még egy kérdés: a pokoli jó külső szerintetek mindig jó belsőt takar?

2013. ápr. 14. 19:27
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
mellesleg nem attól érett és tapasztalt valaki, mert van párja...
2013. ápr. 14. 21:33
 22/38 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kerdestol amugy mit vartal? Ha meg ugy is lenne, par csaj jon, ideirja hogy ja, a magas gazdag kigyurt pasik jok es pff annyi.... okosabb, vagy jobb lettel tole? Nem! Igy, hogy leirjuk a mi velemenyunket es amugy a valosagot, igy meg makacskodsz, ahelyett, hogy felfognad mit mondunk az oldal megalapitasamota naponta 40x
2013. ápr. 14. 22:08
 23/38 anonim ***** válasza:

Mégis ezt tapasztalom... aztán az is lehet, hogy 27 évesen megérnek a lányok. Ki tudja?!

22 évesen találtam rá a páromra, nem 27 évesen, de előtte sem volt kisportolt gazdag pasim, inkább csúnyácskának és kifejezetten szegénynek volt mondható, vele 4 évet voltam együtt. Van olyan barátnőm, aki élete legelső szerelméhez megy férjhez jövőre, 19 volt amikor megismerte, most 24. Olyan lányismerősöm viszont nincs akit te leírsz a kérdésben...

2013. ápr. 14. 22:18
 24/38 anonim ***** válasza:
ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy "Lányok, megéri Killing Floor-ozni?"
2013. ápr. 14. 22:20
 25/38 anonim ***** válasza:

,,mellesleg nem attól érett és tapasztalt valaki, mert van párja..."

De, nagyon is hozzátartozik. Akinek nem volt még normális kapcsolata, ne mutogasson ujjal a másikra, inkább gondoljon bele ő mit hibázik, miért nem kell hosszútávra senkinek.

2013. ápr. 14. 22:48
 26/38 A kérdező kommentje:

Gondoltam, hogy én leszek a hibás azért mert nem vagyok magas csak 180 centi, hogy nem vagyok kigyúrt, csak enyhén izmos (mert szeretek sportolni), és azért is, mert bár becsületes munkával keresem a kenyerem, de nem vagyok gazdag.

Ezek után azt hiszem nincs miről beszélnem. Tényleg elég felszínesek vagytok, most jutott eszembe miért is kerültem a 20on éves lányok társaságát...

2013. ápr. 15. 07:46
 27/38 anonim ***** válasza:
Aki hímsoviniszta ne akarjon nőt, nem kötelező párkapcsolatban lenni. Én se rendelek dobostortát, mert nem szeretem, ennyi.
2013. ápr. 15. 08:03
 28/38 A kérdező kommentje:

nevetséges vagy...

érdekes módon 30 felett már sokkal rendesebbek a nők, már amelyik.

2013. ápr. 15. 10:34
 29/38 anonim ***** válasza:
Te vagy a nevetséges, érettnek hiszed magad, de még egy normális kapcsolatod nem volt 24 éves létedre. Nem látod be, ha nincs igazad, egy 12 éves szintjén állsz. Itt be is fejeztem a vitát, úgyis hülye vagy hozzá, hogy felfogd.
2013. ápr. 15. 12:41
 30/38 anonim ***** válasza:

26os!

mondd meg, ki a hibás?

amúgy 180 az magas... én 170 vagyok, sörhasú, szőrös és használt ruhákat hordok... a mostani 2 éves kapcsolatom előtt évente 2-3 csajt fogyasztottam el.. vagyok 20 éves mindehhez:D

2013. ápr. 15. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!