Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti már fogyókúráztatok fiú miatt? Megéri?
Ismerek egy fiút, akivel járunk. Az a baj, hogy külön városban élünk. (nemsokára szerencsére abba a városba költözik, ahol most én lakom).
Nyár elején láttuk egymást utoljára, és akkor is jöttünk össze. 17 évesek vagyunk mindketten.
Karácsony előtt (dec. elején) költözik ide (nem hozzám, hanem a "városomba"), és megbeszéltük, hogy sokkal gyakrabban fogunk találkozni, mint régebben. Igazából sok veszekedésünk volt pont emiatt, hogy külön városban lakunk, és ezért is döntött úgy, hogy átiratkozik egy itteni gimibe. Nade a lényeg! Mióta összejöttünk nem találkoztam vele, de akkor még vékony voltam, viszont a nyáron felszedtem magamra pár kilót. 158cm és 56 kg vagyok. Félek, hogy most nem fogok neki tetszeni! :( Szerintetek érdemes fogyókúrába kezdeni egy fiú miatt? Egyébként nem hiszem, hogy az értékeim égbemeresztően nagyok lennének, de nektek mi a véleményetek? HELP!!!! Nagyon duci vagyok szerintetek?
"Ismerek egy fiút, akivel járunk."
Még szerencse, hogy ismersz ilyet.
Egyébként sose fogyókúrázz, inkább sportolj, sokkal jobb tested lesz tőle.
igen sajnos...de már egészen kiskorom óta ismerjük egymást, tehát elég sok mindent tudunk a másikról...csakhát régen találkoztunk. :(
igen, csak telefonon, msn-en, illetve párszor webcameráztunk is (ahol szerencsére nem látszott a súlyfeleslegem).
amúgy sporton kívül van még valami más ötletetek? és légyszi a kérdésemre válaszoljatok és ne cikizzetek meg oltogassatok, hogy az én kapcsolatom milyen "szar"! Köszöntem! :)
A válaszom: nem.
A fogyókúra egy ördögi kör. Elkezded, bevállik, fogysz, megelégszel, elengeded magad, hízol, aztán többet hízol mint eredetileg voltál, végül megint elégedetlen leszel és kezdődik előröl.
Életmód váltás kell. Nem csak zúg-fogyasztás, mert akkor garantáltan 90 kilósan végzed. Sport, egészséges életmód. Kifogás mindig lesz, de az egészségedért Te felesz.
ma 19:36!!!4
köszönöm a válaszod! végre egy normális válasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!