Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy fiatal lány szerelmes egy idősebb férfiba akkor az rögtön apakomplexus?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem....Miért lehetetlen hogy szeressük egy idősebb férfit vagy idős nő fiatal férfit?

2013. ápr. 8. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
36%
Anyád tudja, hogy szerelmes vagy a tanárodba?
2013. ápr. 19. 17:19
 62/78 A kérdező kommentje:
Az "Anyád" kicsit erős volt azt hiszem...:/ Szerintem sejt valamit és többek között ezért is utálja ennyire.
2013. ápr. 19. 17:24
 63/78 anonim ***** válasza:

Miért hogy kellett volna neveznem?

A személyidbe is az van beírva: "anyja születési neve"

2013. ápr. 20. 16:21
 64/78 A kérdező kommentje:
Jó...igazad van. Ne haragudj. Egy kicsit túlreagáltam. Bocsánat!
2013. ápr. 20. 18:34
 65/78 anonim ***** válasza:
42%
Sztem te még egy éretlen kislány vagy,aki itt drámázik és kelti a feszültséget.Szerintem ekkora korkülönbség természetellenes,most itt mindenki tizenévesen azt hiszi hogy nagyon érett,aztán majd ha az élet jól pofánveri,akkor döbben rá hogy mi a helyzet.Ezeknek a kislányos rajongásnak úgyis hamar vége lesz,keress inkább egy pár évvel idősebb fiút.
2013. ápr. 22. 12:44
 66/78 ivilicious ***** válasza:
13%
mert ez apakomplexus. nekem is van vmennyire,de na,ezt annak hívják!
2013. ápr. 22. 12:51
 67/78 anonim ***** válasza:
84%
Ha a 40 éves tanárodba van egy kis tisztesség, akkor nem megy bele ebbe a kapcsolatba.
2013. ápr. 22. 14:17
 68/78 A kérdező kommentje:

65.! :)

Nem célom se a feszültségkeltés se a dráma. Nem mondom magamról hogy annyira érett lennék. Nem vagyok "koravén" se kis "csitri". Pont annyira vagyok érett amennyire ez 17éves lanytól(nőtől) elvárható. Azt hittem(és azt akartam(!)hinni) hogy ez tényleg rajongás. De rájöttem nem az. Rajongtam már fiúért de az teljesen más volt. Nem foglak tudni meggyőzni hogy ez tényleg szerelem, de köszönöm az építő válaszod!

2013. ápr. 22. 15:03
 69/78 anonim ***** válasza:
Figyelj,felőlem azt csinálsz amit akarsz,de én most 23 éves fejjel se tudok egy 17 évest komolyan venni.Inkább foglalkozz a tanulással,pasizni,főleg így...nem egészséges dolog.
2013. ápr. 22. 16:17
 70/78 A kérdező kommentje:
Igazából teljesen igazad van....Ha én olvasnék ilyet én sem tudnám komolyan venni a kérdezőt. És valahol tudom hogy ennek a dolognak mindene van csak jövője nincs.
2013. ápr. 22. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!