Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy fiatal lány szerelmes egy idősebb férfiba akkor az rögtön apakomplexus?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem....Miért lehetetlen hogy szeressük egy idősebb férfit vagy idős nő fiatal férfit?

2013. ápr. 8. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező Ti hány évesek vagytok?Ne szégyeld írd le nyugodtan én is lemertem írni:))
2013. ápr. 8. 11:57
 12/78 anonim ***** válasza:
91%

Vagy apakomplexus vagy nem.

És ha az, akkor mi van? Ez egy pszichológiai szakkifejezés. Ennyi. Ez nem betegség, csak annyira, amennyire mindenkiről be lehet bizonyítani, hogy lelkileg beteg.

Ne foglalkozz ezzel.

Nem azt akarom mondani, hogy nincsenek veszélyei egy nagy korkülönbséges kapcsolatnak.

De láttam már olyan kapcsolatot, ahol nagy volt a korkülönbség, és nyilvánvaló volt, hogy a lány a pasival az apát is pótolja. És akkor mi van? Mindketten tudták (és a szűk környezetük is), hogy a lány apa nélkül nőtt fel és nyilván ezért is választotta az idősebb pasit.

Valaki a sportolókhoz vonzódik, valaki a kockákhoz, valaki a bölcsészekhez, valaki az idősebbekhez...

2013. ápr. 8. 12:04
 13/78 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem azért jönnek be az idősebb férfiak,mert Ők másak nem a bulizások,nőzésen,jár az eszük.Többre értékelnek egy jó kaját mint egy sexet és ez jó:)
2013. ápr. 8. 12:48
 14/78 A kérdező kommentje:
Én 17vagyok Ő 40.....
2013. ápr. 8. 13:07
 15/78 anonim ***** válasza:
56%
Az nem is sok:)))
2013. ápr. 8. 13:11
 16/78 anonim ***** válasza:
100%

És csak vágyakozol utána, vagy együtt is vagytok?

Szerelmes vagy és komoly kapcsolatban gondolkozol, vagy csak kalandot szeretnél?

2013. ápr. 8. 13:59
 17/78 anonim ***** válasza:
74%

Mint máshol is írtam. Kaland, szexkapcsolat, nem végleges

belefér, de komoly családalapítást ne tervezz szerintem.

Hülye példa:

Ő most 40, te 17. 5 év múlva babát szeretnétek. 22 leszel,

ő 45. 63 éves lesz, mire a gyerek 18 éves lesz, HA megéri.

Ebben előre nem lehet kalkulálni. Persze mindenkinek hosz-

szú életet, de egyik nagyon kedves barátom (57 éves volt)

1 hónapja halt meg. Tehát ez kiszámíthatatlan. És akkor

ott maradsz egyedül, 40 évesen a tizenéves gyerekkel....

Nagyon sötét példa, de jobb felkészülni, nem?

2013. ápr. 8. 14:04
 18/78 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs kizárólag szexkapcsolatba bonyolódni! Szerelemmel szeretem és ennek semmi köze az egzisztenciához. Ha tele lenne pénzzel vagy ha a híd alatt élne akkor is így éreznék Iránta. Nem számoltam be Neki az érzéseimről mert fennáll a tanulói jogviszonyom. Suli után(érettségi)tervezem a nagy vallomást.
2013. ápr. 8. 14:22
 19/78 anonim ***** válasza:
79%
Sok sikert:)Én tudom,hogy nagy korkülönbséggel is lehet boldog az ember :)))
2013. ápr. 8. 14:35
 20/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) még az érdekelne hogy a családod és a környezeted hogy fogadta?
2013. ápr. 8. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!