Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy fiatal lány szerelmes egy idősebb férfiba akkor az rögtön apakomplexus?
Vagy apakomplexus vagy nem.
És ha az, akkor mi van? Ez egy pszichológiai szakkifejezés. Ennyi. Ez nem betegség, csak annyira, amennyire mindenkiről be lehet bizonyítani, hogy lelkileg beteg.
Ne foglalkozz ezzel.
Nem azt akarom mondani, hogy nincsenek veszélyei egy nagy korkülönbséges kapcsolatnak.
De láttam már olyan kapcsolatot, ahol nagy volt a korkülönbség, és nyilvánvaló volt, hogy a lány a pasival az apát is pótolja. És akkor mi van? Mindketten tudták (és a szűk környezetük is), hogy a lány apa nélkül nőtt fel és nyilván ezért is választotta az idősebb pasit.
Valaki a sportolókhoz vonzódik, valaki a kockákhoz, valaki a bölcsészekhez, valaki az idősebbekhez...
És csak vágyakozol utána, vagy együtt is vagytok?
Szerelmes vagy és komoly kapcsolatban gondolkozol, vagy csak kalandot szeretnél?
Mint máshol is írtam. Kaland, szexkapcsolat, nem végleges
belefér, de komoly családalapítást ne tervezz szerintem.
Hülye példa:
Ő most 40, te 17. 5 év múlva babát szeretnétek. 22 leszel,
ő 45. 63 éves lesz, mire a gyerek 18 éves lesz, HA megéri.
Ebben előre nem lehet kalkulálni. Persze mindenkinek hosz-
szú életet, de egyik nagyon kedves barátom (57 éves volt)
1 hónapja halt meg. Tehát ez kiszámíthatatlan. És akkor
ott maradsz egyedül, 40 évesen a tizenéves gyerekkel....
Nagyon sötét példa, de jobb felkészülni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!