Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy fiatal lány szerelmes egy idősebb férfiba akkor az rögtön apakomplexus?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem....Miért lehetetlen hogy szeressük egy idősebb férfit vagy idős nő fiatal férfit?

2013. ápr. 8. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:
Igen. biztos vagyok benne :) ha kell évekig várok rá! de szerencsére már nem kell annyit :)
2013. ápr. 9. 20:09
 42/78 anonim ***** válasza:
Akkor jó:))Azért majd írj ám mitörtént :)))
2013. ápr. 9. 20:24
 43/78 A kérdező kommentje:
Rendben ^^ majd mondom a fejleményeket :D köszi mindent :)
2013. ápr. 9. 20:44
 44/78 anonim ***** válasza:

Szóval 11-es vagy és szerelmes a tanárodba.

Szerinted ha egy év múlva "ráhajtasz", akkor lesz esélyed nála?

2013. ápr. 10. 15:10
 45/78 A kérdező kommentje:
Ráhalytok? :D inkább szépen nőiesén intézem a dolgokat. nőiesen de nem ribisen :)) miért kérdezed? ^^
2013. ápr. 10. 19:48
 46/78 A kérdező kommentje:
*Hajtok...bocsi :$
2013. ápr. 10. 21:31
 47/78 anonim ***** válasza:
100%
34-es vagyok. Nem vagy az! Miért lennél! Ha valaki szeret valakit az nem azt jelenti hogy r.banc! A kor meg nem számít! Írtam hogy nekem is volt fiatal barátnőm és nagyon szerettük egymást!
2013. ápr. 10. 21:41
 48/78 A kérdező kommentje:

köszönöm 34-es! :)

annyira jó lenne ha mindenki így gondolkozna mint Ti! :)

2013. ápr. 11. 06:40
 49/78 anonim ***** válasza:

Azért tettem idézőjelbe, mert nem ribisen gondoltam, csak nem jutott eszembe jó szó.

Azért azt tudnod kell, hogy nagyon kevés tanár hajlik arra, hogy elcsábítsák. Ha már végeztél, akkor nem rúghatják ki ezért, de biztos, hogy nem tenne jót a tanári tekintélyének, hogy összejön egy frissen ballagott diákjával.

És az sem biztos, hogy egy 18 éves lányt szeretne, főleg hosszabb távra.

És neked is van egy éved, hogy egy elérhetőbb személyért rajongj! :)

2013. ápr. 11. 10:28
 50/78 anonim ***** válasza:
100%

25-ös vagyok

Igazából annyira nem vagyok kívülálló, a szüleim közt van ilyen nagy korkülönbség...és minden amit leírtam, be is következett és nagyon nincsenek meg jól egymással, anyu 18 évesen ment hozzá apuhoz, és azt mondta, hogy megbánta...hogy éretlen volt, és ha újrakezdhetné, biztos, h nem menne bele. Pedig jópár évig ők is nagyon jól megvoltak. Ja, és úgy jött a következő három éven belül 2 gyerek, hogy nem volt felkészülve rá egyáltalán(ennek ellenére sztem nagyon jó anya volt/most is az).

Lehet mondani, h ez csak épp egy rossz példa, meg más oka is van annak, h nem jöttek ki mert ugye ki kell tartani egymás mellett jóban-rosszban. Ez igaz is, de anyu is kitart mellette csak látom rajta, h mennyire szenved.

Én pont amiatt mert látom, h ez hova vezet, megfogadtam magamban, hogy soha nem fogok összejönni egy nálam ennyivel idősebb férfival. Nem hiszem, h én pont csak egy rossz példát látok magam előtt mert ha nem is minden problémájuk, de rengeteg minden már csak a korkülönbség miatt adódott/adódik...

Tudom, h az érzéseknek nem lehet parancsolni, ezért én remélem, h soha nem fogok beleszeretni egy nálam ennyivel idősebb férfiba.

Féltelek kérdező amiatt, amiken át kell majd menned...de fogalmam sincs mit lehetne tenni, ha ennyire szerelmes az ember.

Okosan teszed, h vársz még egy évet. De addig is ismerkedj, ne zárkózz el a korosztályod elől, hátha(nagyon remélem), h végül közülük fogsz egybe beleszeretni, és nem kell ebbe belemenned.

Ha mégis összejöttök, azt tanácsolom, hogy ne hagyd, hogy mindenben ő döntsön. Már a kora miatt is nagyobb a tekintélye a szemedben(ez a normális) de ne hagyd magad. Beszéljetek meg mindent, érvényesítsd az akaratodat...ha ő szeretne gyereket, családot(gondolom te is), ne menj bele addig amíg nem állsz készen rá. Arra akarok kilyukadni, hogy csak azért mert ő idősebb, tapasztaltabb nálad, nem kell, h az legyen mindig amit ő akar. Egyenrangúak legyetek, erre nagyon figyelj.

Bárhogy alakul, nagyon sok boldogságot kívánok Neked/Nektek! Kívánom, hogy ha mégis vele töltöd életed hátralevő részét, nagyon jól meglegyetek, nagyon sokáig és egészségben!

2013. ápr. 11. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!