Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy fiatal lány szerelmes egy idősebb férfiba akkor az rögtön apakomplexus?
Szóval a tanárodról van szó?
Hanyadikos vagy most?
Én nem gondolom, hogy ez feltétlen apakomplexus lenne. De én mindenkit megpróbálok lebeszélni, h egy ilyen kapcsolatba belemenjen.
1. Két különböző generáció vagytok, más világképpel(azért ennek nagy a valószínűsége, ez is okozhat majd gondokat).
2. Nem is sok idő múlva ő megöregszik annyira, hogy ne legyen jó a szex, valszeg nem is fogod őt így kívánni, ő az élete végefelé fog járni, visszafelé tekint, nem előre. Megöregszik, de nagyon, míg te egy gyönyörű fiatal nő leszel, aki előtt elvileg még ott van az élet.
3. Ő minél hamarabb szeretne gyereket, házasságot, családot, egyszerűen azért mert már nem várhat vele tovább. lehet, h te erre még nem leszel felkészülve.Azt ne gondold, hogy évekig csak találkozgatni fogtok, és megvárja míg teljesen felnősz(nem sértésképp, de 17 évesen még senki sem felnőtt).
4. Pár év múlva sorba fognak jönni a betegségei, és egyfolytában aggódnod kell majd érte, hogy nehogy elveszítsd.
5. El fogod veszíteni, sokkal de sokkal előbb fog meghalni mint te(nagyon nagyon nagyon valószínűséggel)
Én azt javaslom neked, hogy várj...tényleg kéne várnod, könnyen lehet, h ez csak egy fellángolás, és nem érted meg, hogy ha ebbe belevágsz, az mivel jár. Ha pár év múlva is ezt érzed, és alaposan átgondolod, bevállalod azt, amiket leírtad, akkor talán. Addig ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!