Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ha egy fiatal lány szerelmes egy idősebb férfiba akkor az rögtön apakomplexus?

Figyelt kérdés
Tényleg nem értem....Miért lehetetlen hogy szeressük egy idősebb férfit vagy idős nő fiatal férfit?

2013. ápr. 8. 07:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:
Remélem igazad van! Szeretni sosem fogják de talán elfogadják majd ^^
2013. ápr. 8. 21:41
 32/78 anonim ***** válasza:
Igen ez a lényeg ha látják Te boldog vagy akkor nekik is jó lesz mg ha nem is ilyen korú férfit szántak neked.
2013. ápr. 8. 21:55
 33/78 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :33
2013. ápr. 8. 22:01
 34/78 anonim ***** válasza:
100%
Én is 40 vagyok és sok fiatalabb 20 körüli lány érdeklődik irántam! Ez azért van mert annyira fiatalosan nézek ki és a társaságom is annyira változatos hogy vonzom őket! Általában 8-10 évvel fiatalabbnak néznek!
2013. ápr. 9. 14:27
 35/78 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó! :)

és te hogy reagálsz a közeledésre? elutasító vagy?

2013. ápr. 9. 14:39
 36/78 anonim ***** válasza:
Nem vagyok! Én nagyon kommunikatív vagyok és szeretek beszélgetni ismerkedni! Szeretnék boldog lenni de egyelőre nincs kilátásom erre! Nincs senkim sem per pill! A barátaim nagyon szeretnek és a fiatal lányok is keresik a társaságom hol ilyen hol olyan kapcsolatra!
2013. ápr. 9. 14:58
 37/78 A kérdező kommentje:
Tehát szerinted én sem vagyok emiatt r.banc...?
2013. ápr. 9. 16:31
 38/78 anonim ***** válasza:
100%
Juj miért lennél?és én 30 év korkülönbséggel?:DD
2013. ápr. 9. 16:46
 39/78 A kérdező kommentje:
Annyira jó hogy ti most egytől egyig támogattok de mások szinte lenéznek emiatt. Egyből az van hogy csak riban.kodok meg stb....anyuék ha megtudnák ők is ezt gondolnák. :( komolyan em tudom mi lesz velem jövő júniusig....addig ki kell bírom úgy hogy nem vallok szerelmet mert ha nem így teszek nagyon nagy gondok lesznek. kész vagyok teljesen...minden nap hajnalig fent vagyok enni és aludni nem tudok mert folyton csak azon jár az eszem hogy mennyire szeretem és erősnek kell lennem és kibírnom ezt az egy évet....
2013. ápr. 9. 17:00
 40/78 anonim ***** válasza:
100%

És Te is tetszel neki?Mert ha esetleg nem kár 1 évet rá várnod és beleélned magad.

Engem nem érdekel ki mit mond rólam:)rám is mondtak biztos ezt azt és?Ha neked Ő tetszik hát rajta.Nem annak kell jó lenni aki ítélkezik hanem neked

2013. ápr. 9. 17:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!