Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy fiatal lány szerelmes egy idősebb férfiba akkor az rögtön apakomplexus?
Tudom hogy nem bántásból írtad a ráhajtást! :)
utolsó: igen tudom hogy rengeteg buktatója van ennek a dolognak és hogy okosnak kell lennem és nem mindenre szolgaian bólintani mert abból nem lesz semmi jó. sajnálom ami anyukádékkal történt! én is gondoltam rá hogy mi lesz ha velem is hasonló történik. hagytam magamnak időt hogy eldöntsem mit is akarok pontosan és rájöttem hogy Őt. már próbáltam korombelival kapcsolatot kialakítani de nem ment...úgy éreztem nem azt a fiút szeretem..illetve szerettem de nem szerelemmel. remélem összejönnek majd a dolgok :) köszönöm a jó kívánságokat és remélem a szüleid kibékülnek és rendbe jönnek a dolgaik!
25-ös 50-es válaszoló vagyok.
Köszönöm, bár sajnos nem sok esélyt látok rá.
Ha tényleg alaposan átgondoltad, akkor sok szerencsét és minden jót kívánok! Remélem, hogy ti boldogok lesztek együtt!!! :)
Én is 17/L vagyok, és egy 40 éves férfit szeretek. (Nálam tényleg apakomplexus van a háttérben...) Sajnos nálunk a korkülönbség volt az, ami 2 év után legyilkolta az alakuló kapcsolatot (épp tegnap reggel). :/ Megvolt az elő komoly vita, felszállt a rózsaszín köd, és nem akarom mégegyszer közel engedni magamhoz se őt, se mást, hiába imádom még mindig. Remélem, te nem jársz így, és összejön a dolog a szerelmeddel. :) Sok sikert!
17/L
Kitartás, ne félj! :)
Neten ismertem meg, először "csak" napi több órát cseteltünk, aztán telszámot cseréltünk (a több tízezres számlák által ismerte meg anyum). Végül 1 év után találkoztunk is. Hetente 1-2X eljött hozzánk (40 km-re lakik), sok közös programunk volt, sokmindenen keresztül mentünk együtt.
De aranyos :33
amit nem szóltak hogy feljár hozzátok? Tudja hogy szerelmes vagy belé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!