Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor a homoszexualitás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a homoszexualitás betegség, vagy nem az?

Figyelt kérdés

Egyik tanárom nemrég azt mondta, hogy a homoszexualitást egyáltalán nem azért vették le a szexuális elhajlások listájáról, mert a pszichológusok rájöttek, hogy ez nem betegség... hanem azért, mert a melegmozgalmak addigra már akkora befolyással rendelkeztek, hogy kénytelenek voltak engedni a követelésüknek.

Mi tehát az igazság? Nem szeretném, ha én és még sokan mások bármilyen félrevezetés áldozatai lennénk, akár a melegeket támogató, akár homofób irányból...

Legjobb lenne, ha a kérdésben érintettek válaszolnának.

2013. ápr. 6. 13:09
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
49%
Én azért nem gondolnám azt, hogy minden homofób személy, egyben látens homoszexuális is lenne ! Inkább csak fel van heccelve, vagy úgyvéli, a homofóbiájának hangsúlyozásával a közösségében előnyökre tehet szert, a csöndesekkel szemben !
2013. ápr. 7. 21:58
 22/44 anonim ***** válasza:
93%

A leghangosabb homofóbok a legnagyobb valószínűséggel tényleg látens homofóbok. Vagy pedig van az a mondás, hogy a homofób ember attól fél, hogy egy férfi úgy bánik majd vele, ahogy ő bánik a nőkkel.

Lehet nem egyetérteni, hogy házasság vagy gyerekvállalás kapcsán ki mit gondol a homoszexuálisokról, de annak senkinek semmi köze, hogy ki kit szeret meg miért. És szerintem aki azért saraz másokat, mert nem aszerint a forma szerint szeret, és él, mint ahogy ő, na annak van valami baja, nem a homoszexuálisnak. Tényleg nem fogom fel, hogy egy átlag embernek mi problémája van abból, ha valahol a világon két pasi randizik.

2013. ápr. 7. 22:07
 23/44 anonim ***** válasza:
86%

Itt egy új cikk a témáról, egy szexológus is megszólal.

[link]

2013. ápr. 8. 10:07
 24/44 anonim ***** válasza:
88%

Valaki mondott nekem egy érdekes dolgot...

Minden második ember, mindegy, hogy nő, vagy férfi, rendelkezik biszexuális hajlammal. A többségük viszont elnyomja, csak a legkevesebb éli meg a vágyat. Főleg a férfiak nyomják el. Egyébként szerintem nagyon igaz, amit az előző írt...

2013. ápr. 8. 12:13
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem az előző, hanem a házas férfi. :)
2013. ápr. 8. 12:14
 26/44 anonim ***** válasza:
95%

"A leghangosabb homofóbok a legnagyobb valószínűséggel tényleg látens homofóbok."

úgy értem látens homoszexuálisok, de gondolom így is értettétek. bocsi a hibáért

2013. ápr. 8. 12:25
 27/44 anonim ***** válasza:
97%

Egy tanárom azt mondta, hogy a Föld geoid alakját azért írják bele a tankönyvekbe mert a darwinista lobbi kierőszakolta... :)

Naqyon remélem, hogy a fenti mondat nem fog soha elhangozni földrajz vagy környezetismeret tanár szájából...

A lényegre térve a tudomány mai állása szerint a homoszexualitás nem betegség, nincs BNO kódja, nincs kidolgozott terápiás gyógymódja, az orvos nem tud receptre gyógyszert felírni rá. A homoszexualitást azért törölték a betegségek listájáról, mert előtte vizsgálatok készültek és észre vették, hogy csal azok a homoszexuálisok depressziósak, sérültek akiket nem fogadnak el. Az elfogadó környezetben élők teljesen kiegyensúlyozottak voltak. Erről tanulmányok születtek, ezért törölték a betegségek listájától.

2013. ápr. 8. 23:03
 28/44 anonim ***** válasza:
79%

Ha a homoszexuálisoknak lenne igazán befolyása, akkor már házasodhatnánk, fogadhatnánk örökbe gyereket, részt vehetnénk mesterséges megtermékenyítésen, nem kéne titkolni munkahelyen és iskolában stb.... tanárnak üzenem hogy szeretnék abban a világban élni, ahol ilyen befolyásunk van.

19/L

2013. máj. 13. 01:05
 29/44 anonim ***** válasza:
93%
én is szeretnék egy ilyen világban élni. remélhetőleg már nem kell sokat várni.
2013. máj. 13. 10:22
 30/44 anonim válasza:

"ajon miért nem lobbinak az autisták vagy a rákosok, hogy a rákot ne tekintsék betegségnek? gondolj csak ebbe bele."

Mert a rák eleve nem betegség, miért kellene annak tekinteni?

2013. okt. 2. 23:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!