Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a homoszexualitás betegség, vagy nem az?
Egyik tanárom nemrég azt mondta, hogy a homoszexualitást egyáltalán nem azért vették le a szexuális elhajlások listájáról, mert a pszichológusok rájöttek, hogy ez nem betegség... hanem azért, mert a melegmozgalmak addigra már akkora befolyással rendelkeztek, hogy kénytelenek voltak engedni a követelésüknek.
Mi tehát az igazság? Nem szeretném, ha én és még sokan mások bármilyen félrevezetés áldozatai lennénk, akár a melegeket támogató, akár homofób irányból...
Legjobb lenne, ha a kérdésben érintettek válaszolnának.

A leghangosabb homofóbok a legnagyobb valószínűséggel tényleg látens homofóbok. Vagy pedig van az a mondás, hogy a homofób ember attól fél, hogy egy férfi úgy bánik majd vele, ahogy ő bánik a nőkkel.
Lehet nem egyetérteni, hogy házasság vagy gyerekvállalás kapcsán ki mit gondol a homoszexuálisokról, de annak senkinek semmi köze, hogy ki kit szeret meg miért. És szerintem aki azért saraz másokat, mert nem aszerint a forma szerint szeret, és él, mint ahogy ő, na annak van valami baja, nem a homoszexuálisnak. Tényleg nem fogom fel, hogy egy átlag embernek mi problémája van abból, ha valahol a világon két pasi randizik.

Itt egy új cikk a témáról, egy szexológus is megszólal.

Valaki mondott nekem egy érdekes dolgot...
Minden második ember, mindegy, hogy nő, vagy férfi, rendelkezik biszexuális hajlammal. A többségük viszont elnyomja, csak a legkevesebb éli meg a vágyat. Főleg a férfiak nyomják el. Egyébként szerintem nagyon igaz, amit az előző írt...

"A leghangosabb homofóbok a legnagyobb valószínűséggel tényleg látens homofóbok."
úgy értem látens homoszexuálisok, de gondolom így is értettétek. bocsi a hibáért

Egy tanárom azt mondta, hogy a Föld geoid alakját azért írják bele a tankönyvekbe mert a darwinista lobbi kierőszakolta... :)
Naqyon remélem, hogy a fenti mondat nem fog soha elhangozni földrajz vagy környezetismeret tanár szájából...
A lényegre térve a tudomány mai állása szerint a homoszexualitás nem betegség, nincs BNO kódja, nincs kidolgozott terápiás gyógymódja, az orvos nem tud receptre gyógyszert felírni rá. A homoszexualitást azért törölték a betegségek listájáról, mert előtte vizsgálatok készültek és észre vették, hogy csal azok a homoszexuálisok depressziósak, sérültek akiket nem fogadnak el. Az elfogadó környezetben élők teljesen kiegyensúlyozottak voltak. Erről tanulmányok születtek, ezért törölték a betegségek listájától.

Ha a homoszexuálisoknak lenne igazán befolyása, akkor már házasodhatnánk, fogadhatnánk örökbe gyereket, részt vehetnénk mesterséges megtermékenyítésen, nem kéne titkolni munkahelyen és iskolában stb.... tanárnak üzenem hogy szeretnék abban a világban élni, ahol ilyen befolyásunk van.
19/L

"ajon miért nem lobbinak az autisták vagy a rákosok, hogy a rákot ne tekintsék betegségnek? gondolj csak ebbe bele."
Mert a rák eleve nem betegség, miért kellene annak tekinteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!