Milyen értelemben lehet a homoszexualitás hormonális betegség?
ne keverjük a szezont a fazonnal....
két elmélet van a homoszexualitás eredetére
1 genetikai eredetű
2 nem megfelelő hormonhatások magzati korban
mindkettőre sikerült részleges bizonyítékot találnia a kutatóknak, de jelenleg a genetikai eredetnek van tudományos körökben nagyobb elfogadottsága...és tulajdonképpen meggyőzőbb tudományos bizonyítékok is támasztják alá
de nem betegség egyik elmélet szerint sem, csak egy állapot
amúgy jelenleg a 2 ponttal magyarázzák a transzszexualitást is
18:59 vagyok. Szépen le lettem pontozva. DE. Én azt válaszoltam, hogy genetikai rendellenesség! NEM BETEGSÉGET ÍRTAM!!! Utána lehet nézni bárhol, ahelyett, hogy le lennék pontozva, és ki lenne javítva az, amit nem is írtam le!!!
Elég a google-ba beírni: homoszexualitás és genetika, máris kiad egy rakás választ. Évekkel ezelőtt még sokak szerint nevelési hiba volt, mert lányt fiúként, fiút lányként neveltek, de ez is ostobaság, mint hogy valaki akarja-e a másságát, vagy nem. Ilyennek született, ennyi.
Az X kromoszómában azonosították azt a gént, amely felelős a homoszexualitás kialakulásához. Ráadásul az anya X kromoszómáiban van egy eltérő gén, még ha ő heteroszexuális is, a születendő gyermekének nagy esélye van a homoszexualitásra.
Az már egy más kérdés, hogy a világ sok részén elfogadott, természetes, míg hazánkban még mindig minimális a tolerancia.
Maga a genetika nem országhatár-függő, semmi köze a különböző kultúrákhoz, szokásokhoz.
Míg az olyan világsztárok népszerűsége cseppet sem csökkent, akik nyíltan felvállalták a másságukat, nálunk még beszélni sem nagyon illik a témáról. Hasonló, mint a prostitúció, itt is a legegyszerűbb a struccpolitika. Viszont attól, hogy nem beszélünk róla, még léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!