Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gátlásosabb lányok nem értékelik azt, ha egy fiú segít nekik "kikupálódni", önbizalmat építeni? Vagy csak én lihegem túl a dolgokat?
Figyelt kérdés
Egy időben sokat leveleztem egy lánnyal, utána személyesen is találkoztunk. Nem akartam tőle többet, elég volt a haverkodás is. Elmondta, hogy nagyon fél a visszautasításoktól, csalódásoktól, sokszor megbántották a fiúk, nem kellett nekik stb. (Kicsit lelki szemetesláda is voltam neki, de ő is meghallgatott engem, ha bajom volt.) Én biztattam őt, hogy értékes ember, egyáltalán nem csúnya, ismerkedjen nyugodtan stb. Személyesen is elmondtam neki ezeket, szerintem elég sok pozitívumot kapott tőlem. Aztán mondta, hogy elkezdett randizgatni, meg hogy összejött valami sráccal. Így aztán hónapok óta nem is foglalkozik velem, még csak annyit se írt, hogy egyáltalán élek-e. Én próbáltam fenntartani vele a kapcsolatot, de szerintem nincs értelme, nem akarok egyoldalúan csak én tenni az ügy érdekében. Nyilván nem vagyok olyan fontos neki, mint a "barátja" (nem tudom, végül is együtt vannak-e, egyszer szakítottak, akkor is nekem panaszkodott a csaj, ott sírt a szemem előtt), a távolság miatt sem vagyunk fizikai kontaktusban, és nem is akarok túl nagy szerepet tulajdonítani magamnak abban, hogy nyitott a fiúk felé, de jobban esett volna, ha mondjuk egy köszönömmel megdob a támogatásomért, bátorításomért cserébe. De lehet, hogy ez nem is jutott el a tudatáig... Szerintetek csak én csinálok a bolhából elefántot, vagy valamennyire jogosan esik rosszul, hogy le se tojja a fejem, miután segítettem neki kicsit "helyrerázódni", barátként támogattam?2013. ápr. 2. 21:56
1/14 anonim válasza:
ne foglalkozz vele, csak ird le neki, h szeretnéd vele tartani a kapcsolatot. végülis nem dugópajtások voltatok, hanem haverok. úgyh nem értem, h miért akadály az, h van pasija...... simán dumálhattok attól h van neki....
3/14 anonim válasza:
Mivel benned már elkezdődtek azok az érzések hogy többet akarnál ezért rossz ez neked annyira.
Segítettél neki és úgy néz ki hogy lett eredménye. Légy büszke magadra. De ennek annyi.
4/14 anonim válasza:
Például egy orvos begyógyítja a 30 cm hosszú és jó mély csúnya gennyes véres sebet, utána visszamész és foglalkozol még az orvossal? nem! mert úgy véled ez a feladata!
Namost, ő is így vette ezt.
5/14 A kérdező kommentje:
#1: Lehet, hogy bonyolultabb a helyzet. Igazából amikor találkoztunk, úgy éreztem, hogy mindketten gerjedünk egymásra, de ebben nem voltam biztos. Akárhogy is van, három hónap alatt egyszer se írt még annyit se, hogy mi van velem, én egyszer írtam neki, arra nem válaszolt, amikor hívtam, hogy összefuthatnánk, nem vette fel a telefont, de állítólag máshol várt rám (kérdés, hogy miért nem csörgetett meg, abban is én voltam a hibás, hogy miért nem hívtam később újra, ha akkor nem vette fel), mivel délután írt egy sms-t, hogy hívjam fel, és mikor felhívtam, akkor elmondta, szóval nem egyszerű.
2013. ápr. 2. 22:11
7/14 A kérdező kommentje:
Azt, hogy ő várt rám, meg hogy miért nem hívtam újra, akkor találkozhattunk volna. Ennyi erővel viszont ő is megcsörgethetett volna, hogy nincs órán, és most tudunk beszélni.
2013. ápr. 2. 22:16
8/14 A kérdező kommentje:
Ces, azért szerintem a kettő nem ugyanaz. A dokinak ez a kötelessége, ráadásul ott nem két egyenrangú fél áll egymással szemben. A barátságban mindkét fél egyenrangú, és szerintem te is megköszönöd a barátaidnak a támogatást, meg azt, hogy helyrerángatták az önbizalmadat. Az orvos-beteg viszony más, de a barátság azért barátság, mert nem hanyagolod el a másik embert, nem egy "hivatalos" viszony, ahol a doki letudta a kötelességét, és mindketten tudjátok, hogy ennyi volt.
2013. ápr. 2. 22:18
9/14 anonim válasza:
Hagyd egy ideig. Lenyugszanak a kedélyek, és rendbejönnek a dolgaitok...
10/14 anonim válasza:
Vannak, akiknek csak ennyit jelent a barátság. Van mivel agyonütni az időt két párkapcsolat között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!