Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszahúzódó, csendes, gátlásosabb lányok, hol és hogyan ismerkedtetek meg a párotokkal?
hát én elég csendes és visszahúzódó vagyok és elmesélem *-*
voltam nyaralni rokonoknál és ő meglátott engem és az uton ha elment mellettem mindig köszönt meg mosolygott :P
egy este meg kint voltam a kapuba és egyszer csak odajött hozzám és elkezdtünk beszélegtni. azután már minden este beszélgettünk majd telószám csere és ilyenek:)
és áhh*-*
én elég csendes vagyok úgy általában..
most épp nincs pasim, de mondok 1-2 őt h mik voltak...
az egyikkel egy suliba jártam és felvett msnre még a suli kezdete előtt aztán első nap láttam suliba és ráírtam , majd suliba találkoztunk meg beszélgettünk aztán megkérdezte h nem a e találkozunk sulin kívül és így :D
a másik az úgy volt h voltam buliban a barátnőimmel és ott volt egy ismerősük és annak bejöttem és szóltak a barátnőim de a srác nem mert odajönni hozzám meg én se de odavittek aztán táncoltunk beszélgettünk....stb...:D
és ennyi :D
most többet nincs kedvem írni de általában mindig ismerősök által jöttem össze srácokkal mert már ismerték és bejöttem nekik és bemutattak...
:)
Úgy látom, azért a váratlan körülményeknek mindig nagy szerepe van, vagyis ha nem számítasz rá, akkor sikerül megtalálni a párodat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!