Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segíthetnék a barátnőmnek ezen túllépni?
Figyelt kérdés
Lassan 4 éve vagyunk együtt a barátnőmmel a lényeg pedig hogy csináltam egy nagy hülyeséget,megcsaltam.De már 2 hónapja hogy ezt megtudta akkor párnapig nem beszéltünk de utána elmondtam neki hogy sajnálom az egészet és meg is bocsájtott de gyakran vannak nála napok amikor "beugrik neki " ez a megcsalás és akkor furán,bunkón,flegmán viselkedik velem és általában össze is kapunk,nagyon megbántam már és azóta is csak vele akkarok lenni de ezigy nemjo, hogy tudnék neki segíteni hogy túl lépjen ezzen?2013. márc. 13. 22:09
11/13 anonim válasza:
Én jó eséllyel szakítanék veled, még akkor is, ha szeretnélek, ugyanis egy ilyen után nem látnám a kapcsolatunk jövőjét, elfelejteni meg pláne nem tudnám soha.
12/13 anonim válasza:
Ne húzd fel magad, ha "beugrik neki" és bunkózik veled.. legyél vele nagyon türelmes, és figyelmes. Megbántottad és megsértetted, így reagálja le, ez természetes. Viszont ha huzamosabb ideig ez fennáll, felesleges együtt maradnotok, nem fog neked megbocsátani, és ha folyamatosan felhánytorgatja, nincs jövője ennek a kapcsolatnak. Buta voltál, megbántad, kész, utólag már nem tudsz vele mit csinálni.
13/13 anonim válasza:
Ezt soha soha SOHA nem fogja elfelejteni. Túl lépni túl léphet rajta de elfelejteni sohase fogja . Mert majd70 éves korában is eszébe jut majd és majd mondja az unokának hogy" Ja volt egy fiú aki megcsalt és összeomlottam soha nem felejtenem el azt az időszakot." Bocs tom állati nyálas de eg kell érteni. Ja még annyit. A bunkó paraszt pofádat h esnél hasra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!