Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán még ezen a Földön normális pasi?
Figyelt kérdés
Annyit csalódtam már, minden pasi csak a szexre megy... létezik még egyáltalán olyan, aki nem csak arra megy? Már kezdem elveszteni a hitem a fiúkkal kapcsolatban!2013. márc. 6. 20:08
71/77 A kérdező kommentje:
de ez mióta bizonyíték h a csunyák normálisak a szépek meg b*unkók...hagyjatok már ezzel a b*zi írásaitokkal
2013. márc. 6. 22:04
72/77 anonim válasza:
"de ez mióta bizonyíték h a csunyák normálisak a szépek meg b*unkók"
A kettő közt valóban nincs semmilyen összefüggés.A csúnya is lehet bunkó és a szép is lehet kedves.
73/77 A kérdező kommentje:
sok h*lye van itt is, nemtom mit várok akkor a való életben tőletek :D
2013. márc. 6. 22:19
74/77 fospuska válasza:
árányom,mondok én neked valamit. amit itt eddig összeakadékoskodtál,ennyi energiabefektetéssel már egy normális palit is ki lehet szűrni a jelöltek közül,még csak járni sem kell vele.:D
75/77 anonim válasza:
jajj azt a tanulatlan buta fajtád :D nem esett le a választékosan megfogalmazott oltás :( azt akartam kifejezni hogy keresgélj a saját szinteden és nem ér annyi csalódás...:D nem ártana tudnod hol is van az.
76/77 anonim válasza:
Vannak,csak akik normálisak azok lúzernak vannak titulálva így ők nem kellenek a magadféléknek...merthogy ők nem rámenősek és nem k*rják halálra a barátnőjüket már a második randin,hát bocs
77/77 anonim válasza:
és akkor még mi vagyunk a hülyék? most komolyan! olvasd végig, hogy miket írtál és jól gondold át. egy ilyen kérdésre milyen válaszokat vársz? Alsómucsa, Bugris utca 16 alatt ott vannak jó pasik és Thaiföld Phuket szigetén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!