Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán még ezen a Földön normális pasi?
Figyelt kérdés
Annyit csalódtam már, minden pasi csak a szexre megy... létezik még egyáltalán olyan, aki nem csak arra megy? Már kezdem elveszteni a hitem a fiúkkal kapcsolatban!2013. márc. 6. 20:08
21/77 anonim válasza:
# 15: két pasiból vonsz le messzemenő következtetéseket?
Ha rögtön szex után hagytak ott, akkor nagyon rossz lehetsz az ágyban, akkor nem a pasikkal van a gond, hanem veled. Erre még nem gondoltál?
22/77 anonim válasza:
Na jólvan! Fejezd be a hisztit! ÉS az általánosítást már megint.
Szerencsétlen voltál, ráadásul félreismerted őket.
Ergo tapasztalatlan is vagy.
A pasik meg ügyesek hogy így az újaik közé csavartak h megdugtak. Ezen is el kell ám gondolkodni.....
23/77 anonim válasza:
Igen van, pl. a barátom. Előbb-utóbb biztos te is kifogsz egy rendes srácot.
24/77 anonim válasza:
Én nem értem ezt miért baj ha valaki csak dugni akar hiszen mind 2 félnek jó minek komoly kapcsolat az elején jó minden aztán szépen fokozatosan el romlik minden ha komoly kapcsolatra vágysz válaszd a UPC
25/77 A kérdező kommentje:
kettő komoly kapcsolatom volt eddig és nem a szex után hagytak ott (de viszont beléjük nem voltam szerelmes, ez a problem ezekkel, szal hiába normálisak, ha nem szerettem őket szerelemből, viszont ez már kb 2 volt) de most nem is a kapcsolataimról beszélek, hanem inkább arról h azok a fiúk akikbe szerelmes vok, azokkal sosem sikerül komoly kapcsit létesítenem, mert azt szeretik ha mindig mással fekszenek le, de meg már a bulikba is ezt látom, egyből így jön oda h dugunk? és nem is ismer... szánalmas
2013. márc. 6. 20:23
26/77 fospuska válasza:
itt vagyunk,csak el vagyunk foglalva.:)
27/77 anonim válasza:
ez most komoly buliba oda mennek igy hogy dugunk a pi.sába kezdek öregedni én meg barom még probálok romantikus maradni meg udvarolni
28/77 A kérdező kommentje:
hát jah ez megy a bulikba... ezért kezdem már minden hitem elveszteni a fiúkkal kapcsolatba... nem is ismernek már ilyet h udvarlás meg ilyenek, ebbe a rohanó világba szerencsétleneknek nem fér bele az életükbe az udvarlás meg ilyenek... kész csőd
2013. márc. 6. 20:30
29/77 anonim válasza:
Buliba kérdező, te komolyan ott normális pasit keresel?! :D
Hol élsz te?!
30/77 anonim válasza:
# 25: tehát volt két komoly kapcsolatod (=normális pasi, akik nem csak szexre mentek), de te azokra buksz, akik csak dugni akarnak, és ezért a pasik a nem normálisak. Éééééértem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!