Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán még ezen a Földön normális pasi?
Figyelt kérdés
Annyit csalódtam már, minden pasi csak a szexre megy... létezik még egyáltalán olyan, aki nem csak arra megy? Már kezdem elveszteni a hitem a fiúkkal kapcsolatban!2013. márc. 6. 20:08
31/77 anonim válasza:
Bulikba ne keress normális pasit, mert ott nem fogsz találni!
32/77 A kérdező kommentje:
igen szal vannak normális pasik csak azok meg csunyák... és a jópasik mért nem tudnak normálisak lenni???????????????????????????????????????
2013. márc. 6. 20:31
33/77 A kérdező kommentje:
akkor hol lehet ismerkedni??? buszon nem lehet, iskolába nem lehet, mert ott meg arra fogják h nem jó olyannal összejönni, akivel egy suliba jársz meg ilyenek... kávézókba meg ilyen helyeken meg nem jönnek oda... sakkor mégis hol??
2013. márc. 6. 20:33
34/77 fospuska válasza:
de tudnak,csak azokra gyorsan lecsap a többi csaj.
35/77 anonim válasza:
"igen szal vannak normális pasik csak azok meg csunyák... és a jópasik mért nem tudnak normálisak lenni??????"
Ezzel mindent elárultál magadról, meg a női nemről alkotott sztereotípiákat is erősíted! Gratulálok!
36/77 A kérdező kommentje:
lecsap a többi??? ohh akkor valóban normális pasi... hát kötelező neki belemenni??? az sem normális akkor
2013. márc. 6. 20:35
37/77 anonim válasza:
ekkora baromságot a normális pasik ezek szerint nem járnak bulizni háháh idióták vagytok
38/77 anonim válasza:
Amugy meg ki mondja meg azt hogy mi a normális és mi nem normális
39/77 A kérdező kommentje:
és miből gondolod nekem ki a jópasi???? nem tudom ebből milyen következtetést vontál le de biztos te jobban tudod... mindenkinek más a jópasi kifejezés.. pl ak most nekem tetszik az meg a legjobb barátnőmnek rohadt csunya... szóval te miről beszélsz??????????
2013. márc. 6. 20:37
40/77 fospuska válasza:
de neked mit számít,hogy mások az mondják? ha tetszik a pali,nem mindegy,hol ismered meg? meg nem is értem,miért gondolja akárki is, hogy 1-2 alkalomból,amikor ismerkedik,kifogja az aranyhalat. én x nővel jártam,ehhez x az n-ediken nővel kellett próbálkozzak. de sosem téptem magam rajta. ez az élet,kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!