Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán még ezen a Földön normális pasi?
általában a jóképű az jóképű általánosságban is.Ha valami szép az szép.Bár vannak kivételek..ha a saját szintedhez méltóan, illetve rangsorolva magad kategóriába, és ezekhez mérten jelented ki valakire, hogy jóképű, akkor teljesen megértem azt a dolgot, hogy a "fújj kategóriás" srácok tetszenek neked.Azonban valószínű egykorban lehetünk és ilyenkor gyakoriak az önértékelési zavarok,az én képed egy kifesett füzetke tele virágokkal.Ezér buksz a a ténylegesen jóképűekre.és hát sajnos nem túl kedvesek veled.De a megoldás az értékekben van. egyébként ne haragudj :) van hogy eltévedünk.
:Ddd
na végig nevettem az összes választ, kérdést :D
Kérdező mit vártál ettől a kérdéstől?
egy csomó privit?
aki itt azt mondja normális az nagyon nem az!
Sok számító gép függő kölyök akik azt hiszik tudnak itt ebben a témában értelmest válaszat adni.
szórakozó helyekre nem csak lyuknál nem távolabb láttó emberek járnak.
De ez fordítva is igaz hogy egy könyvtárban vagy akár a suliban is vannak ilyenek.
Úgyis megtalálod a hozzád illőt.
De az hogy nem fogsz ki normálisat az a te hibád is kérdező!!
ma 21:34
már bocs, de el olvasd már miket írt ez a szerencsétlen? olyan sötét mint egy falusi kút... elkezdi nagy általánosságban szarozni a férfi népességet miközben kinyögi, hogy aki neki tetszik az átkú*rja a palánkon, aki meg rendes az neki nem tetszik. paradoxon ember! amúgy meg mire legyek irigy? nem is láttam, de más sem.
"aki itt qurvázik meg szidja a kérdezőt nah ők a csúnya pasik akiket mindig el küldenek a halál fa.zára és most bosszút állnak rajtad a droidok"
Feminista vagy-é? Igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!