Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán még ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán még ezen a Földön normális pasi?

Figyelt kérdés
Annyit csalódtam már, minden pasi csak a szexre megy... létezik még egyáltalán olyan, aki nem csak arra megy? Már kezdem elveszteni a hitem a fiúkkal kapcsolatban!
2013. márc. 6. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, hogy te is úgy nézel ki, hogy kb 10-ből kilenc srác oda se mer menni. A maradék 1 meg a csinipofi kigyúrt dugó Matyi aki kb mindennap más lányt fektet meg.

Te pedig külsőre az ilyet tartod pasinak.

Egyébként itt egyikőtöknek az a gondja, hogy vele mindenki komolyat akar, neked meg az, hogy mindenki csak egy éjszakát akar, cseréljetek egymás között.

2013. márc. 6. 20:37
 42/77 A kérdező kommentje:
inkább úgy mondanám h akik nekem tetszenek, azok b*nkók..ennyi, ezek szerint vonzom a balfékeket
2013. márc. 6. 20:38
 43/77 A kérdező kommentje:
nekem nem kell kigyúrt...sose ilyet keresek... hát nem vok csunya már bocsi, mert nyílván nem jönne oda olyan, akik csak dugni akarna, mert azoknak kívánatos r*banc kell
2013. márc. 6. 20:41
 44/77 fospuska ***** válasza:
jó csaj vagy,oké,elhisszük. de ha tudod,milyen típusú palik szopatnak halálra,miért onnan válogatsz?
2013. márc. 6. 20:44
 45/77 anonim ***** válasza:
Má bocsi, de a diszkókba/bulikba olyan csajkák járnak, akik egyéjszakásat keresnek... Csodálkozol, hogy ott csak ilyen pasikat találsz?!
2013. márc. 6. 20:45
 46/77 A kérdező kommentje:
ez nem típusra megy... ránézésre nem lehet megmondani
2013. márc. 6. 20:46
 47/77 A kérdező kommentje:
akkor mágis mondjátok már meg nekem hova járjak és hol lehet ismerkedni??? ezek szerint én vok a h*lye...am meg bulizni nem azért járok h pasit szedjek fel, nem tom ezt is honnan szedtétek.. én csak elmondtam h ott is milyen képet alkotnak magukról
2013. márc. 6. 20:47
 48/77 anonim ***** válasza:
aki jó pasi minek legyen kedves veled? nem vagy olyan jó csaj hogy megérje nyilván...:DD
2013. márc. 6. 20:48
 49/77 A kérdező kommentje:
de honnan tudod ki nekem a jó???? lehet h sokan azt mondanák rá h fúúúúúj ez neki jó???? akkor miről beszélsz, ezt már előbb is leírtam....
2013. márc. 6. 20:49
 50/77 anonim ***** válasza:
Érdekes én is járok discoba de nem dugni megyek le ha nem a zene szeretete miatt és bulizni nem egy éjsazkás kalandokért megyek ha meg is ismerek valakit nem azon jár az agyam hogy kivigyem a parkolóba és meg dugjam ez akkora baromság hogy az már fáj a kérdezőnek pedig üzenem vannak normális pasik
2013. márc. 6. 20:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!