Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egyáltalán még ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egyáltalán még ezen a Földön normális pasi?

Figyelt kérdés
Annyit csalódtam már, minden pasi csak a szexre megy... létezik még egyáltalán olyan, aki nem csak arra megy? Már kezdem elveszteni a hitem a fiúkkal kapcsolatban!
2013. márc. 6. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
de sokk g.chhiiit meg kell ismerned, hogy hogyan tudod őket szűrni? sehogy, szerintem te is érzékeled ki mit akar és hiába normális egy pasi, ha nem tetszik ugy hogy várj, válogass és talán egyszer rá akadsz, azt a baromságot meg felejtsd el hogy a normálisok nem járnak bulizni vagy lehet itt mindenki templomba találta meg a párját
2013. márc. 6. 20:56
 52/77 anonim ***** válasza:
10%

ennyi idiótát egy helyen mint ti :D

ilyet még nem láttam te is kérdező ti is válaszolók.

2013. márc. 6. 20:58
 53/77 anonim ***** válasza:

50-es válaszolónak:

Akkor szerinted miért az éjszakai bulikban jelenik meg a legtöbb prosti, hogy ott kínálják magukat? Véletlen?!

2013. márc. 6. 20:59
 54/77 anonim ***** válasza:
azért mert nappal nincsen buli
2013. márc. 6. 21:00
 55/77 anonim ***** válasza:
bár nem értem hogy jönnek ide a prostik ők dolgozni mennek nem buliba :D komolyan mondom akkora fa..ok vagytok hogy bas..ni lehetne veletek
2013. márc. 6. 21:02
 56/77 anonim ***** válasza:
Arra céloztam, hogy ezek az ún. bulik vonzzák a könnyűvérűeket! Nem véletlenül nem születik ott túl sok komoly kapcsolat...
2013. márc. 6. 21:03
 57/77 A kérdező kommentje:
sztem ne nyissunk vitát...fölösleges... az emberek már sosem fognak megváltozni... csak egyre rosszabb és rosszabb lesz
2013. márc. 6. 21:11
 58/77 anonim ***** válasza:
Minden nő a magasságra hajt, Te is.. Na ez jól esett??
2013. márc. 6. 21:14
 59/77 anonim ***** válasza:
100%

"...kettő komoly kapcsolatom volt eddig és nem a szex után hagytak ott (de viszont beléjük nem voltam szerelmes, ez a problem ezekkel, szal hiába normálisak, ha nem szerettem őket szerelemből..."

"...azok a fiúk akikbe szerelmes vok, azokkal sosem sikerül komoly kapcsit létesítenem, mert azt szeretik ha mindig mással fekszenek le..."

tessék, megválaszoltad a saját kérdésed te szerencsétlen buta tyúk! neked azok tetszenek akik csak lyukra játszanak, akkor meg mit sírsz mint egy fürdős k...?

2013. márc. 6. 21:16
 60/77 anonim ***** válasza:
100%
Ez komoly volt Héhaver!, de 100%-ig igaz.. A komoly srácokat lerondázza (hol van az összefüggés a 2 között??!!), akik meg is becsülnék őt, az alfái meg beletörlik a lábukat, azokat meg imádja.. Az ilyeneket nem tudom valahogy sajnálni..
2013. márc. 6. 21:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!