Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak? Nem emlékszem mindenre.
Pár hete néztem egy filmet, amiben megerőszakoltak egy lányt, és akkor bevillant egy "emlékkép-sorozat".
Kisiskolás voltam, és fiú is. Az osztálytársam volt. Talán a wc-ben történt, hogy lehúzta a ruháimat. Innentől nem emlékszem, hogy mit csinált, csak arra, hogy fájt, véreztem, és iszonyatosan megalázó volt. Még most visszagondolva is az.
Valószínűleg az agya blokkolta a történteket, azért nem emlékezett rá eddig.
Engem is megerőszakoltak, arra is csak egy évvel később kezdtem emlékezni, hogy megtörtént, részletekre még ma sem, pedig én már 18 éves, felnőtt voltam.
25/N
Angyalkommandó strikes back...
Láttál te már amolyan "igazi" c*gányokat? És most nem a zenészekre vagy a pest megyei cigókra kell gondolni, ők tisztességesek nagyrészt. Hanem mondjuk az ercsiekre. Mikor éjjel kint "járőröznek" és törnek be az idősekhez... Nagyanyáméknál eddig kétszer kísérelték meg felfeszíteni az ajtót sikertelnül mert nagyfater szétkergette őket a puskával. De mi van ha éjjel lopóznak be...? És még akkor is mi leszünk a csúf rasszisták amiért nem engedtük be őket, hogy elvigyék az értékeinket...
Gondolom te is az első sorban tiltakoztál a tücskös képregények ellen...
Költözz 3 napra Tiszabőre... Meglátjuk milyen kedvel (és mekkora ánusszal) vánszorogsz ki onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!