Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak? Nem emlékszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak? Nem emlékszem mindenre.

Figyelt kérdés

Pár hete néztem egy filmet, amiben megerőszakoltak egy lányt, és akkor bevillant egy "emlékkép-sorozat".

Kisiskolás voltam, és fiú is. Az osztálytársam volt. Talán a wc-ben történt, hogy lehúzta a ruháimat. Innentől nem emlékszem, hogy mit csinált, csak arra, hogy fájt, véreztem, és iszonyatosan megalázó volt. Még most visszagondolva is az.

2013. márc. 6. 11:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
89%
Egyrészt olyan szinten felháborító az itteniek rasszista viselkedés, hogy el sem hiszem. Úgy látom, nőknél jobban csak a cigányokat utáljátok jobban. Érdekes volt ám végigolvasni a "ááh, csak bebeszéled magadnak, hülye vagy, nem is úgy volt" maszlagokat (amiket a megerőszakolt nők rendszeresen megkapnak akár a legközelebbi barátjuktól is, mert hát egy nő honnan a p.csából is tudhatná, mikor viselkednek vele tisztességtelenül, ugye? Ami azt illet, sokan valóban nem tudják, mert manapság az ilyetén viselkedés olyan elterjedt lett, hogy a nők már nem is érzik, hogy azzal bármi probléma is lenne - pedig van!), ám amint kiderült, hogy cigány kisfiúról van szó, egyből mindenki "húúh, akkor bizony komoly a helyzet". Marhaság! Teljesen mindegy, hogy mennyire érett szexuálisan egy tíz éves gyerek, rassztól, vallástól, sőt nemtől függetlenül is meg tudják alázni a másikat, és kiszolgáltatottság érzetét kelteni bennük. Ja, hogy lehet, hogy épp nem dugta be neki? Tök mindegy, a zaklatás az zaklatás, a szexuális zaklatás meg szexuális zaklatás, érezheti tőle magát rosszul akárki, akivel megesik, ne más mondja már meg, mitől kellene a sértett félnek megalázottnak és kisemmizettnek éreznie magát, és nem lenne szabad kevésbé komolyan kezelni, mint a nemi erőszakot. Kérdező, szerintem menj el pszichológushoz, ott ha beszélgetsz erről az emlékedről, biztosan ki fog derülni, hogy mi történt valójában.
2013. márc. 6. 13:16
 32/37 anonim ***** válasza:
De hogy a fenébe nem emlékszel??? Nem lehet, hogy csak álmodtad?
2013. márc. 6. 14:40
 33/37 anonim ***** válasza:
Miért nem mondtad hamarabb, a cigánygyerekek más kategóriába tartoznak.
2013. márc. 6. 17:04
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg az agya blokkolta a történteket, azért nem emlékezett rá eddig.

Engem is megerőszakoltak, arra is csak egy évvel később kezdtem emlékezni, hogy megtörtént, részletekre még ma sem, pedig én már 18 éves, felnőtt voltam.

25/N

2013. márc. 6. 17:57
 35/37 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 31 megértelek és alapvetően egyet is értek én sem komálom a rasszizmust, amikor egyből négereznek zsidoznak stb hadd ne soroljam tovább de SAJNOS kétségtelen hogy a magyarországi cigányság jelentős hányada erőszak és bűnöző életmódot folytat. A magyarokon belül van nagyon szegény réteg olyanok akik konkrétan nyomorognak mégsem erőszakos és bűnöző majd 90%-a. ÉS még egyszer mondom nem pártolom a rasszizmust de sajnos a magyarországi cigányság csinálja saját magának ezt a megítélést NAGY TISZTELET a kivételnek...olyan durva valós történeteket hallok hogy el sem hinnéd :(
2013. márc. 6. 21:34
 36/37 anonim ***** válasza:
#31 így van, szegény cigányok, biztos te öltözködtél túl kihívóan
2013. márc. 6. 22:49
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Angyalkommandó strikes back...

Láttál te már amolyan "igazi" c*gányokat? És most nem a zenészekre vagy a pest megyei cigókra kell gondolni, ők tisztességesek nagyrészt. Hanem mondjuk az ercsiekre. Mikor éjjel kint "járőröznek" és törnek be az idősekhez... Nagyanyáméknál eddig kétszer kísérelték meg felfeszíteni az ajtót sikertelnül mert nagyfater szétkergette őket a puskával. De mi van ha éjjel lopóznak be...? És még akkor is mi leszünk a csúf rasszisták amiért nem engedtük be őket, hogy elvigyék az értékeinket...

Gondolom te is az első sorban tiltakoztál a tücskös képregények ellen...

Költözz 3 napra Tiszabőre... Meglátjuk milyen kedvel (és mekkora ánusszal) vánszorogsz ki onnan.

2013. márc. 6. 22:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!