Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak? Nem emlékszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak? Nem emlékszem mindenre.

Figyelt kérdés

Pár hete néztem egy filmet, amiben megerőszakoltak egy lányt, és akkor bevillant egy "emlékkép-sorozat".

Kisiskolás voltam, és fiú is. Az osztálytársam volt. Talán a wc-ben történt, hogy lehúzta a ruháimat. Innentől nem emlékszem, hogy mit csinált, csak arra, hogy fájt, véreztem, és iszonyatosan megalázó volt. Még most visszagondolva is az.

2013. márc. 6. 11:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

basszus, akkor nagy rá az esély, hogy mégis történt valami...

menj el nőgyógyászhoz, és mondd el neki mi történt. lehet, hogy ennyi év távlatából, nehéz lesz kideríteni, mi történt, de biztosan maradt ott azért valami nyoma a dolognak. Egyébként azért hiszek neked, mert az ált. isk. engem is ért már inzultáció...... borzasztó volt, a cigányokat meg senkinek se kell bemutatni, engem is szóltak már le, hogy minek bámulok őket, holott ők csinálták a buszon a hepajt.

2013. márc. 6. 11:38
 22/37 anonim ***** válasza:
még ha titokban, akkor is menj el a nőgyógyászhoz
2013. márc. 6. 11:39
 23/37 anonim ***** válasza:
Sajnos megtörténhetett, és azért nem emlékszel mert a pszihéd letiltott. Nem szeretnéd a fálydalmas emlékeket, így azok egy dobozba kerűltek, de bizonyos ingerekre elő törnek. Menj el nőgyógyászhoz, és pszihológushoz is. Sajnos ennél durvább dolgok is történnek, tapasztaltam. A pojénkodóknak csak annyit kívánok, soha ne keljen ilyet se nekik se a környezetükben senkinek átélni.
2013. márc. 6. 11:48
 24/37 anonim ***** válasza:

" A pojénkodóknak "

Én csak az elején "pojénkodtam el" mert azt hittem megint egy dupla matekon ücsörgő csaj unatkozik... És általában úgy is szokott lenni sajnos.

Most viszont nem.

2013. márc. 6. 11:49
 25/37 anonim ***** válasza:
*poénkodók, bocs
2013. márc. 6. 11:53
 26/37 anonim ***** válasza:
Mennyi idös vagy most, és (emlékeid szerint) mennyi voltál az esemény idején? Ha fájt és véreztél is, akkor szoltál valakinek, vagy titkoltad a fájdalmat és vérzést is? Otthon sem vették észre a bugyidrol? Most az anyukáddal együtt élsz, vagy tartjátok a kapcsolatot?
2013. márc. 6. 11:54
 27/37 A kérdező kommentje:

Most 19 vagyok, anyuval és apuval élek együtt.

Akkor nem tudom pontosan, hogy hány éves voltam. Talán 8.

Nem mondtam nekik semmit sem, most meg már végképp nem akarom nekik ezt elmondani.

2013. márc. 6. 12:00
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Azért az elég szociológiai szempontból elég érdekes, hogy senki nem hitt a lánynak, amíg nem lett egy rasszista vonulata a történetnek...

Hívj fel tényleg egy lelkisegély vonalat, beszéld ki a történteket.

25/N

2013. márc. 6. 12:17
 29/37 anonim ***** válasza:
84%

Na az ilyen dolgok miatt rühelem a cigányokat. Vérükben van az erőszak és az erkölcstelenség meg kisgyerekkorban kezdik ahogyan a lopást is. Undorító. Régen ennyivel jobb volt, ha egy cigánygyerek csinált valamit akár az iskolában olyan pofont lekevert neki a tanár ( jobb esetben) hogy a fal adta a másikat. Most meg ott tartunk hogy ők fenyegetik a tanárokat és mint kiderült megerőszakolják a lányainkat!

Most igazán felháborodtam!

Én mindenképpen szakember segítségét javasolnám kérdező, egy pszichológust beszélgessetek a dologról segítsen feldolgozni a feltörő emléket. Nem biztos hogy jó dolog most erőltetned az emlékezést feltépni a sebeket. Mondjuk ha én lennék az apád és ezt megtudnám addig nem nyugodnék amíg meg nem találom a gyereket. Kinyomoznám az akkori osztályodból hogy kik jöhetnek számításba osztálynévlista megtalálnám a srácot és azt is megbánná hogy a világra jött.

2013. márc. 6. 12:19
 30/37 anonim ***** válasza:
#26 vok. Kár, hogy nem akarsz erröl kérdezgetni anyukádtol. Ha tényleg volt ilyen "élményed", a véres bugyit biztosan megtalálta. De ha ennyire nem emlékszel a dolgokra, az is lehet, hogy nem történt meg, csak (valamilyen rémtörténet, film, stb.)hatására csak elképzelted, esetleg álmodtad. Most pedig valoságnak véled és szorongsz miatta. Ki kellene deriteni, mi is volt az igazság, ha már a rémképek elöjöttek. Szerintem anyukáddal kellene beszélned.
2013. márc. 6. 12:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!