Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak? Nem emlékszem mindenre.
Pár hete néztem egy filmet, amiben megerőszakoltak egy lányt, és akkor bevillant egy "emlékkép-sorozat".
Kisiskolás voltam, és fiú is. Az osztálytársam volt. Talán a wc-ben történt, hogy lehúzta a ruháimat. Innentől nem emlékszem, hogy mit csinált, csak arra, hogy fájt, véreztem, és iszonyatosan megalázó volt. Még most visszagondolva is az.
basszus, akkor nagy rá az esély, hogy mégis történt valami...
menj el nőgyógyászhoz, és mondd el neki mi történt. lehet, hogy ennyi év távlatából, nehéz lesz kideríteni, mi történt, de biztosan maradt ott azért valami nyoma a dolognak. Egyébként azért hiszek neked, mert az ált. isk. engem is ért már inzultáció...... borzasztó volt, a cigányokat meg senkinek se kell bemutatni, engem is szóltak már le, hogy minek bámulok őket, holott ők csinálták a buszon a hepajt.
" A pojénkodóknak "
Én csak az elején "pojénkodtam el" mert azt hittem megint egy dupla matekon ücsörgő csaj unatkozik... És általában úgy is szokott lenni sajnos.
Most viszont nem.
Most 19 vagyok, anyuval és apuval élek együtt.
Akkor nem tudom pontosan, hogy hány éves voltam. Talán 8.
Nem mondtam nekik semmit sem, most meg már végképp nem akarom nekik ezt elmondani.
Azért az elég szociológiai szempontból elég érdekes, hogy senki nem hitt a lánynak, amíg nem lett egy rasszista vonulata a történetnek...
Hívj fel tényleg egy lelkisegély vonalat, beszéld ki a történteket.
25/N
Na az ilyen dolgok miatt rühelem a cigányokat. Vérükben van az erőszak és az erkölcstelenség meg kisgyerekkorban kezdik ahogyan a lopást is. Undorító. Régen ennyivel jobb volt, ha egy cigánygyerek csinált valamit akár az iskolában olyan pofont lekevert neki a tanár ( jobb esetben) hogy a fal adta a másikat. Most meg ott tartunk hogy ők fenyegetik a tanárokat és mint kiderült megerőszakolják a lányainkat!
Most igazán felháborodtam!
Én mindenképpen szakember segítségét javasolnám kérdező, egy pszichológust beszélgessetek a dologról segítsen feldolgozni a feltörő emléket. Nem biztos hogy jó dolog most erőltetned az emlékezést feltépni a sebeket. Mondjuk ha én lennék az apád és ezt megtudnám addig nem nyugodnék amíg meg nem találom a gyereket. Kinyomoznám az akkori osztályodból hogy kik jöhetnek számításba osztálynévlista megtalálnám a srácot és azt is megbánná hogy a világra jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!