Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megerőszakoltak? Nem emlékszem mindenre.
Pár hete néztem egy filmet, amiben megerőszakoltak egy lányt, és akkor bevillant egy "emlékkép-sorozat".
Kisiskolás voltam, és fiú is. Az osztálytársam volt. Talán a wc-ben történt, hogy lehúzta a ruháimat. Innentől nem emlékszem, hogy mit csinált, csak arra, hogy fájt, véreztem, és iszonyatosan megalázó volt. Még most visszagondolva is az.
ilyen emlékem nekem is van de nekem sokkal durvább,
és nem emlékszem,hogy valóban megtörtént-e vagy csak beképzelem e magamnak.
csak feljött pár kép úgy hirtelen de nem tudom eldönteni,hogy megtörténtek-e.
hány évesek voltatok kb?
nem hiszem,hogy egy kisfiú tudja hova kell betenni bár ki tudja. néha jobb nem emlékezni.
Ja biztos azért van már a kisbabáknak is erekciója. Mindegy. Gondolhattam volna, hogy nem itt kell kérdezősködnöm.
Ne küldjetek már privátot. Nem olyan vicces, mint amilyennek tűnik.
"Nem emlékszem mindenre."
be is drogozott téged a kis rohadék? :D
A kisbabáknak nem tudatosan van erekciója, nagyokos. Körbe nézhetsz a világban, mennyire jellemzőek a "kisiskolásként elkövetett nemi erőszakok"...
Biztos csak legóztatok...
Azért nem emlékezhetett, mert túl nagy trauma érte, amitől elfelejtette az eseményeket, és csak később mikor valami ahhoz kapcsolódó dolog újra emlékezteti azt benne. Talán poszttraumás stressznek hívják.
A lényeg,hogy csak később kezd visszaemlékezni. Addig pedig elfelejtette teljesen a tudat alattijában őrizte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!