Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megerőszakoltak? Nem emlékszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerőszakoltak? Nem emlékszem mindenre.

Figyelt kérdés

Pár hete néztem egy filmet, amiben megerőszakoltak egy lányt, és akkor bevillant egy "emlékkép-sorozat".

Kisiskolás voltam, és fiú is. Az osztálytársam volt. Talán a wc-ben történt, hogy lehúzta a ruháimat. Innentől nem emlékszem, hogy mit csinált, csak arra, hogy fájt, véreztem, és iszonyatosan megalázó volt. Még most visszagondolva is az.

2013. márc. 6. 11:01
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Jó, hát majd a lányoddal is így legózzanak.

A baba azért játszik a nemi szervével, mert jóleső érzés tölti el. Nem az a kérdésem, hogy egy 10 éves képes-e szexelni, mert ez nem kérdés, persze, hogy képes.

2013. márc. 6. 11:22
 12/37 anonim ***** válasza:
0%

egy kisiskolás nem kisbaba

a kérdés, hogy mielőtt azt hitted, hogy _most_ veszíted el a szüzességedet, milyen volt a szűzhártya állapota

2013. márc. 6. 11:23
 13/37 anonim ***** válasza:
71%

akármennyire is viccesnek tartjátok igen is okozhat sérülést egy kislányban ha egy másik kisfiú valamit akarna vele csinálni ami a felnőttekre tartozna. lehet,hogy nem tud erekciót létrehozni és nem tudja mit kell csinálni, de ha amúgy is érzékeny lelkivilágú lányról van szó, rossz lehet az neki és okozhat benne sérülést,olyan dolgokat amik később fejtik ki igazán hatásukat pl. visszahúzodó lesz a másik nemmel szemben, túl szégyellős, nem tud teremteni kapcsolatokat a fiúkkal stb...

én mindenesetre azt mondom kérdező,hogy ne foglalkozz vele rég volt. nem tudhatod pontosan mi történt, de inkább koncentrálj a jelenre próbálom én is azt tenni. pedig én meg sokkal durvábbra emlékszem. nem kellene lefoglalni ezzel az agyunkat. ezt ajánlom.

2013. márc. 6. 11:24
 14/37 anonim ***** válasza:
70%
ha tényleg így érzed, hívj fel valakit a lelki segélyszolgálattól vagy keres fel egy pszichológust. Biztosan nem emlékszel semmire belőle?
2013. márc. 6. 11:25
 15/37 anonim ***** válasza:
26%

Ez akkor is olyan alószínűtlen... Hacsak nem az Orsós Gáspár álatlános iskolába jártál Tiszabőn... És az osztálynévsor így nézett ki, hogy

Asztalos

Beke

Csizmadia

Egressy

Fekete

Kolompár I

Kolompár II

Kolompár III

Kovács

Lakatos I

Lakatos II

Lakatos III

Lakatos IV

Lovas

Magyar

Mikó

Nikolics

Novák

Orsós I

(...)

Orsós XII.

Rostás

Rostás II

Szabó

Szentmihályi

Tóth

Vágó

Zsigó

2013. márc. 6. 11:26
 16/37 anonim ***** válasza:
tudod mit? inkább ne is hallgass rám, csak ha nagyon muszáj, inkább az előzőre hallgass az a biztosabb, de ha tuvábbra is zavar, akkor feltétlenül keress meg valakit ez ügyben!! Ha baj van, nyugodtan írhatsz nekem is, válaszolok rá! Előző hozzászóló
2013. márc. 6. 11:28
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Lehet csak bele élted magad a filmbe...Mert egyébként emlékeznél a dologra,sőt nem tudnád el felejteni talán soha...
2013. márc. 6. 11:28
 18/37 anonim ***** válasza:
mármint a 14. hozzászóló voltam ! azzal a bunkó cigánynévsorrAL ne foglalkozz.... bunkó és kész
2013. márc. 6. 11:29
 19/37 A kérdező kommentje:

Egyébként konkrétan egy cigány gyerekről van szó.. Nálunk úgy nézett ki az iskola és az óvoda is, hogy minden osztályban volt vagy egy cigánygyerek, vagy valami fogyatékossággal élő.

Ha az embert nagy trauma éri, akkor lehetséges az, hogy az agya kitörli ezt a dolgot. Ez nem újdonság, szóval ne magyarázd, hogy örökre emlékeznék rá.

17 évesen voltam először fiúval, és akkor nem fájt, és nem véreztem.

2013. márc. 6. 11:32
 20/37 anonim ***** válasza:
26%

"Egyébként konkrétan egy cigány gyerekről van szó"

Na és még én vagyok a rasszista, mi srácok?

Így viszont egész más a helyzet... Innentől van racionalitása a dolognak... A cigók sokkal hamarabb lesznek ivarérettek... Meg azok rendszerint pár évvel idősebbek az osztálytársaiknál (mondjuk a kérdező 8 akkor cigó barátunk 11) és nem nagyon szoktak foglalkozni olyan dolgokkal, mnt erkölcs, mások érzelmei, törvény.

Nem véletlen van az a "poén" hogy "a kisebb cigánygyerekek azt mondják: b*zdmeg! A nagyobbak meg is teszik"...

Szomorú ez!

2013. márc. 6. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!