Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MEGERŐSZAKOLTÁK mit tegyek?
1.5éve vagyunk együtt.19éves barátnőm elmondta,hogy több mint 5 éve megerőszakolta az akkori nevelőapja.senki nem tudott erről,mert az anyja,apja szó szerint nem szerette őt,nem törődtek vele,és nem hittek volna neki.azóta minden nap,minden éljel rémálmai,síró görcsei vannak.kapcsolatunkba 1év után tudta csak ezt elmondani nekem is,mert annyira fáj neki.az a szemétláda meghalt,aki tette(talán jobb is,mert akkor nem itt irogatnék...) idegbeteg,pánikbeteg,egyik pillanatról a másikra bekattant,és agresszív volt,velem szemben is,pedig én vagyok az életében az első aki tényleg szereti,és törődik vele.
Annak hogy elmondta,lassan fél éve.azóta nem akarta,hogy foglalkozzunk a témával,kicsit javult is a helyzet,már nem olyan görcsös,most külön kerültünk egymástol munka miatt,de mostanában napról napra előtör bennem ez a gondolat,és próbálok nem bele gondolni hogy egy 14éves szűz kislánnyal a szerelmemmel mit művelt az a ..... ,nem beszéltünk azóta erről,de én szó szerint kezdek beleőrülni,idegösszeroppanást kapok,aludni nem tudok,ver a viz,egyszerüen nem tudom kivetni a fejeből!senki más nem tud erről csak 2en,de én nem tudok így élni,mert belehalok a gondolatba,meg abba hogy emiatt a lány élete sosem lesz olyan amilyen lehetne,ez megmutatkozik a szexbe,a mindennapi életbe!KÖNYÖRGÖM SEGÍTSEN VALAKI,SEGÍTSETEK,MIT TEGYEK? legutóbb megbeszéltük hogy pszihológushoz elmegyünk,de abba maradt nem akarja senkinek elmondani...nem bírom már kérlek segítsetek!
21/f
"talán jobb is,mert akkor nem itt irogatnék..."
Milyen kemény vagy :D.
A pszihomókus az sablon válasz, ezért én más tippet adnék.
Tudod kire haragszotok? te, ő? a nevelőapára konkrétan? vagy az igazi szülőkre? vagy csak úgy a világra? Ki kéne találni valamit amivel fejben picit le lehet zárni a dolgot, amivel elégtételt lehet venni, amivel meg lehet "bosszulni"... ez nem szép, de hasznos. Én spec elmennék levizelni a sírját a fószernak:P De segíthet ha beolvastok szülőknek, rokonoknak ha velük van baj. Van akinek segít, hogy kimegy egy mezőre és addig üvölt amíg meg nem nyugszik... vagy pl. van aki mások segítésében talál megnyugvást, vagy épp pedofilokat keres a neten és azokon áll bosszút :) vagy pl. szórólapot nyomtattok, hogy pedofil állat volt és bedobáljátok a szomszédok postaládájába, stb.stb.:D
Szóval olyat kell kitalálni amire azt érzed, hogy tényleg tettél te is valamit és nem vagy tehetetlen, mert a megerőszakolás alap baja a tehetetlenség érzés.
Szakember (pszichológus) látogatása mindenképpen, mégpedig mindkettőtöknek! Itt az a nehéz dolog, hogy hogyan érd el, hogy a párod ne kényszer miatt menjen el.
Én azt javasolnám, hogy te keress fel először egy tapasztalt terapeutát, és a beszélgetésed alatt kérj tanácsot, hogyan vedd rá, hogy ő is elmenjen.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2.válaszoló csak annyit:akiért szó szerint ölnék az a családom,amibe a barátnőm is beletartozik legyen ennyi elég,a keménységről!
többiek:A szitu,hogy több mint fél éve nálunk lakik szerelmem,mert a nem emberi bánásmód/környezetből kötelességemnek éreztem,hogy elhozzam,kutyának jobb sorsa volt mint neki,elvált szülők gyereke.anyja kb 8gyereket faképnél hagyott születésük után,tizen xéves korától már megmagyarázhatatlanul r*bancozta lep*csázta,lek*rvázta megszégyenítette mindenki elött ezt a szegény kislányt,apja volt hogy megütötte,bezárta szekrénybe stb stb..(ezt a tudatot is nehezen de elviseltem barátnőmér mikor ott voltunk )azóta amit NEM ÉRTEK,hogy jobb a kapcsolatuk az anyjával,oltunk nála 2éjszakára aludni,türtőztettem magam olyannyira,hogy magamra nem ismertem,barátnőm miatt eltűrtem azt a mocsok retek anyját(nem kell a prédika-aki ilyet tett szebbet nem illet)eltűröm most is,hogy állandóan hívogatja a lányt hogy mi van vele mintha anyáskodni akarna,dfe mivel ezerszer veszekedtünk a családja miatt,nem tudom ezzel kapcsolatban is mi legyen...valamiért a múlt után mégis szereti azt a szemétl nőt...pedig 1évig minden nap minden este mellettem is sírt,és a múltjáról beszélt amiben 1 jó élmény nem volt,mégsem lehet érteni hogy miért ragaszkodik hozzá ezek után?!sokszor elgondolkozom,hogyha ezt mind tudom,nyakamba veszem e a sorsát,és igen,mert szeretem,mert egy ember nem érdemel ilyet,viszont nem értem sokszor,hogy miért nem látja tisztán és mi lenne a megoldás :/ pszihológusnak mi a "menete"? felhívok egy ingyenes segélyszolgálatot és azon keresztül(anyagilag nem állunk jól)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!