Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MEGERŐSZAKOLTÁK mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MEGERŐSZAKOLTÁK mit tegyek?

Figyelt kérdés

1.5éve vagyunk együtt.19éves barátnőm elmondta,hogy több mint 5 éve megerőszakolta az akkori nevelőapja.senki nem tudott erről,mert az anyja,apja szó szerint nem szerette őt,nem törődtek vele,és nem hittek volna neki.azóta minden nap,minden éljel rémálmai,síró görcsei vannak.kapcsolatunkba 1év után tudta csak ezt elmondani nekem is,mert annyira fáj neki.az a szemétláda meghalt,aki tette(talán jobb is,mert akkor nem itt irogatnék...) idegbeteg,pánikbeteg,egyik pillanatról a másikra bekattant,és agresszív volt,velem szemben is,pedig én vagyok az életében az első aki tényleg szereti,és törődik vele.

Annak hogy elmondta,lassan fél éve.azóta nem akarta,hogy foglalkozzunk a témával,kicsit javult is a helyzet,már nem olyan görcsös,most külön kerültünk egymástol munka miatt,de mostanában napról napra előtör bennem ez a gondolat,és próbálok nem bele gondolni hogy egy 14éves szűz kislánnyal a szerelmemmel mit művelt az a ..... ,nem beszéltünk azóta erről,de én szó szerint kezdek beleőrülni,idegösszeroppanást kapok,aludni nem tudok,ver a viz,egyszerüen nem tudom kivetni a fejeből!senki más nem tud erről csak 2en,de én nem tudok így élni,mert belehalok a gondolatba,meg abba hogy emiatt a lány élete sosem lesz olyan amilyen lehetne,ez megmutatkozik a szexbe,a mindennapi életbe!KÖNYÖRGÖM SEGÍTSEN VALAKI,SEGÍTSETEK,MIT TEGYEK? legutóbb megbeszéltük hogy pszihológushoz elmegyünk,de abba maradt nem akarja senkinek elmondani...nem bírom már kérlek segítsetek!

21/f

2013. febr. 26. 03:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a házi orvosodat, neki titoktartási fogadalma van tehát nem mondhatja el senkinek. Tudni fogja viszont hogy hová célszerű fordulnotok. Vannak ingyenes lehetőségek. Sok sikert:-)
2013. febr. 26. 11:52
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"2.válaszoló csak annyit:akiért szó szerint ölnék az a családom,amibe a barátnőm is beletartozik legyen ennyi elég,a keménységről! "

Szó szerint lerendezne egy olyan ember, akire rárontasz a famíliavédelem címén. Valaki nem csak szóban kemény, hanem igaziból is. Sok szájkaratés húzta már a rövidebbet a hősködés során.

2013. febr. 26. 17:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Am egy érdekesség! Kína egyik törvénye. Ha valamilyen bűnt követsz el ne hagy isten embert ölsz a családodért és azt a többi ember nem ítéli el akkor nem kerülsz börtönbe. Tehát itt azt mondom hogy ha Kínában élnétek és élne még a nevelőapja, te meg megölnéd őt, majd megmagyarázod mért tetted ezt akkor valószínű hogy az emberek ezt megértenék és nem tekintenék büntetnek hisz ezt a barátnődért tetted szal megúsznád. Bár ennek a tövénynek annyi jó oldala van mint rossz oldala szal jó is de nem is.
2013. febr. 26. 18:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ennek a törvénynek szerintem nincs jó oldala. Ha eltekintünk attól, hogy a nevelőfater valóban rászolgált a kínhalálra, az emberek minden helyzetben feljogosítva érezhetik magukat a bosszúra, az pedig elég Mad Max világhoz vezet. Lehetne sorolni az okokat, de beláthatjuk, hogy a lányon már nem segít, ha a nevelőfater meghal, egyébként meg nyilván megkapta volna a maga büntetését, ha fény derült volna a dolgokra.
2013. febr. 27. 09:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Már régebbi kérdés, de remélem még olvasod.

Mondd meg a barátnődnek, hogy nem úgy van, ahogy ő gondolja. A pszichológus először a bizalom, biztonságérzet kiépítésére megy. Megtalálják közösen azt a dolgot, amitől a barátnőd biztonságban érzi magát. Ez az első és legfontosabb, a biztonság. Amíg ez nem lesz meg, addig nem mennek tovább. Ez az első része a foglalkozásnak. A második része csak a traumafeldolgozás. És még egy nagyon fontos dolog: a pszichológus nem erőlteti, hogy rögtön beszéljen a problémájáról, hanem csak kísér, hogy a páciens a saját tempójában dolgozza fel a traumát! Ha egy évig tart, akkor egy évig tart! De utána nem jobb, ha egy lelkileg és fizikailag egy kiegyensúlyozott, ép és egészséges lány válik belőle, aki mindig is lehetett volna? Sok sikert, remélem tudtam segíteni!:)

2013. szept. 3. 17:00
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

"hanem csak kísér, hogy a páciens a saját tempójában d"

Annyi órabérért nem csodálom, hogy csak kísérgeti.

2013. szept. 3. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!