Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szereti a barátnőm, hogy folyton a combiján a kezem, és folyton a puha combhusiját akarom gyúrogatni?
Figyelt kérdés
Pedig nem erősen csinálom, sőt: nagyon óvatosan, finoman, inkább csak simogatva. De azok a puha fehér combhusik megőrítenek.2009. szept. 12. 21:41
1/8 anonim válasza:
kérdezd megtőle vagy lehet h zavarja őt. mást nem tudok mondani
2/8 anonim válasza:
vagy csikis :D
én sem szeretem mindig :) csak olyankor..:P
3/8 anonim válasza:
combiján? Combhusi? Melyik faluból vagy, öreg?
4/8 anonim válasza:
Szerintem is csikis. Én is az vagyok, bár én szeretném ha a pasim simogatná. 17/L
5/8 A kérdező kommentje:
Imádom azt a szót, hogy combhús, s ennek a becézett formáját is, hogy combhusi. Nincs finomabb, mint combhúst markolászgatni.
2009. szept. 12. 22:07
6/8 anonim válasza:
miért pontoztatok le?.....
2. válaszoló vagyok
7/8 anonim válasza:
Hát ha ennyire kihangsúlyozod a husit, akkor feltételezem, hogy nem egy csontkollekció a barátnőd.
És ha nem az, akkor valószínű, hogy feszélyezi, ahogy markolászod a husiját.
8/8 anonim válasza:
Mert utálom ha hozzám érnek apámék előtt te pszichopata fa*sz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!