Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért könnyűvérű szinte az összes szép lány, mert a hatalomtól megőrülnek, nem bírják kezelni a sok fiú rajongót, a csúnyácska lányok meg azért rendesek és alkalmasak a normális kapcsolatra, mert őket alig veszik észre a fiúk?
Kedves kérdező! Én úgy gondolom, hogy nem szabad általánosítani. Én szép lánynak tartom magam, de még soha nem csaltam meg egyik barátomat sem. Igen, a szép lányokat körülrajongják a pasik, de meg lehet tanulni kezelni ezt a helyzetet, és felülemelkedni rajta, a valódi értékeket meglátni egy emberben. Természetesen szükségeltetik némi intelligencia is a helyes értékrend felállításához, sajnos ez az ami hiányzik az általad "könnyűvérűnek" tartott lányokból. A többségükkel tényleg elszalad a ló, és sajnos rájöttek arra, hogy a külsővel rengeteg mindent el lehet érni, ha már ész nincsen. De nem szabad beskatulyázni az összes jó nőt néhány csitri miatt, hidd el, léteznek normális csajok, csak valahol ott bújkálnak, ahol a normális férfiak is. :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!