Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan egy normális lány sincsen aki normális barát tudna lenni?
Figyelt kérdés
Aki nem nyávog,aki nem féltékeny,lehet vele partyzni és azt is megérti ha egyedül akarsz lenni,de ott van ha baj van,aki nem veszi el a pasid.....nekem miért kell mindig csalódnom a csajokba...úgy vágyom egy rendes csajszi barátnőre 25N2013. márc. 4. 22:40
1/13 anonim válasza:
Nincs mese!
Fiúkkal kell lógnod! Azok partiznak is, nem is nyávognak!
3/13 anonim válasza:
A pasid nem venném el, az biztos, de az írásod alapján nem jönnénk ki túl jól. Nem vagyunk egy súlycsoport, már ha érted mire gondolok (nem hiszem) :)
4/13 anonim válasza:
Van két teljesíthetetlen kérésed:
-Aki nem nyávog (Eddig nem hittem a reinkarnációban de manapság egyre jobban hiszem azt hogy a csajok macskák voltak az előző életükben)
-aki nem veszi el a pasid.
5/13 anonim válasza:
Megértelek nekem is hasonló problémáim vannak mindig. Ennek következménye hogy többségében mindig is fiú barátaim voltak és szerintem lesznek is... :)) 19/L
6/13 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi lennék.. De szerintem is maradnak a srácok barátnak. :) L
7/13 A kérdező kommentje:
Én minden lánnyal megszívom,egyik hülyébb mint a másik már akikkel eddig találkoztam....Olyan jó lenne egy igazi csajszis barátnő....Igen nekem csak fiú barátaim vannak,ha elmegyek velük bulizni akkor az úgy néz ki 6srác meg Én.Pedig még fiús se vagyok,hanem igazi csajos csajszi,csak a gondolkodásom laza és nem túlbonyolítós(az nem csajos)
2013. márc. 4. 22:55
8/13 anonim válasza:
Jó látni hogy nem csak én haverkodok pasikkal. :)
9/13 anonim válasza:
Na pont erre utaltam a válaszomban, hogy az írásod alapján nem tűnsz túl okosnak, ami kizáró ok nálam :)
Épp ezért nem nagyon találok értelmes lánybarátokat, mert nagy részük IQ hiányos.
10/13 anonim válasza:
5-ös válaszoló vagyok. Én is így járok bulizni :D :D :D És annak is örülök, hogy többen vagyunk így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!