Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan egy normális lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan egy normális lány sincsen aki normális barát tudna lenni?

Figyelt kérdés
Aki nem nyávog,aki nem féltékeny,lehet vele partyzni és azt is megérti ha egyedül akarsz lenni,de ott van ha baj van,aki nem veszi el a pasid.....nekem miért kell mindig csalódnom a csajokba...úgy vágyom egy rendes csajszi barátnőre 25N
2013. márc. 4. 22:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
9es válaszoló egy idióta vagy....szerintem nem én vagyok az IQ hiányos,hanem te....nem kéne itt sértegetned senkit,hiszen nem is ismersz,de leírtad magad...
2013. márc. 4. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:
3..2..1 Chick-fight
2013. márc. 4. 23:52
 13/13 anonim ***** válasza:
én jó lenék csak fiatal vagyok 13l
2013. márc. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!