Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet ismerkedni discoba normális lányokkal?
Figyelt kérdés
Néha elmegyek discoba és nem nagyon látok normális lányt aki nem k.rvás.
Ha van is ilyen akkor az a barátnőivel van és nem igazán áll szóba idegen fiúkkal.
22f
2013. márc. 4. 19:16
2/10 anonim válasza:
Kizárt dolog! Valamire való csaj nem jár soha diszkóba, de kocsmába sem!
3/10 anonim válasza:
Nem! Diszkóba csak a selejtek mennek.
4/10 anonim válasza:
Öcsi rossz helyre jársz ismerkedni.Én legutóbb onnan egy lánnyal a buszon szexeltem.
Szóval ha "normális" lányt akarsz keresni.Ne ott próbálkozz.
5/10 anonim válasza:
Őőő, nem az a lényeg hogy hogy öltözködik, mert lehet hogy csak fél évente 1x megy el diszkóba szórakozni. Pl a legnormálisabb csaj akit valahava ismertem ő is járt buliba kb ahogy mondtam fél évente, és ha ebből indultam volna ki, hogy discoban van és abbahagytam volna a beszélgetést akkor sose ismertem volna meg őt. A lényeg tehát ha látsz egy csajt discboban, akkor nem biztos, hogy az egy orbitális ribanc, de nyilván nem fogja senki mindet leszólítani, ezért nincs értelme diszkóban ismerkedni (mert a 98%-uk viszont ordasqrva).
6/10 anonim válasza:
Lehet, oda is ugyanazok a lányok járnak, akiket napközben az utcán, buszon, iskolában stb. látsz.
7/10 anonim válasza:
Büdös nagy kva az összes csaj aki oda jár,legalábbis nekem ez jött le eddig.A normális lányok nem járnak ilyen helyre,maximum évente egyszer-kétszer.
8/10 anonim válasza:
Persze a kérdés neked mi a normális? Az akit első este megdönthetsz? ilyen van. Vagy az akit nem? Ilyen nincs
9/10 A kérdező kommentje:
Ne legyen beképzelt, nem akarom megdönteni első este
2013. márc. 5. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!