Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy azért könnyűv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy azért könnyűvérű szinte az összes szép lány, mert a hatalomtól megőrülnek, nem bírják kezelni a sok fiú rajongót, a csúnyácska lányok meg azért rendesek és alkalmasak a normális kapcsolatra, mert őket alig veszik észre a fiúk?

Figyelt kérdés
Már figyelem jó ideje, hogy a szép lányokkal vigyázni kell, mert sajnos nem alkalmasak normális kapcsolatra. Nem egy jóképű-magas haverom mondta, hogy őt már folyton megcsalják az ilyen lányok és hiába kaphata meg bármilyen szép lányt, egyre inkább a csúnyább lányokra hajt, mert rájött, hogy a szép lányok dugáson kívül másra sem jók, hiszen nem bírnak hűségesek lenni, de mivel csak a jó pasikkal járnak vagy jó pasikkel fekszenek le, ezért a rendes, de csúnya fiúknak sosem lesz velük dolga, így voltaképpen a csúnya fiúk még szerencsések is, mert őket alapból elkerülik a szép, de könnyűvérű beképzelt nőcskék.
2013. márc. 5. 02:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én szép lánynak tartom magam mégsem csaltam meg soha senkit.

Az első komoly barátommal 6 évig együtt voltunk,mostani kapcsolatom 1 hónapja tart és 23 éves vagyok.

És nem egy ilyen lányt ismerek még.

2013. márc. 5. 08:59
 12/21 anonim ***** válasza:
12%
A 7-es valamit leleplezett, ejnye 7-es nem szabad ilyet, ülj le, egyes. :)
2013. márc. 5. 09:04
 13/21 anonim ***** válasza:

akkor megint általánosításnál tartunk

kezdjük ott kinek mi a szép, ez relatív, hiszen a szép az szimmetrikus arcot jelentem,

a szép amire Te gondolsz abban van valami ami megfog és tetszik, na ezért nem tetszik az mindenkinek

ha a szórakozó helyből ítélsz ott biztos akadnak ilyenek, de sok van aki el sem megy, ilyen helyre, hanem máshova

azok nem egy alkalmasak, én is ismerek egy párat, egy sem ilyen N

2013. márc. 5. 09:21
 14/21 anonim ***** válasza:

Könnyűvérűek a szép lányok? Csak addig könnyűvérűek, amíg jóképű pasikról van szó. A csúnyákra rá se néznek.

A csúnyább lányok meg egyszerűen azért hűségesebbek, mert rájuk nem hajtanak állandóan jó pasik. A te haverodat megbecsülik, mert általában rosszabbak jutnak nekik. Könnyű mondani, hogy jó a csúnya fiúknak, de ha összejönnek egy csúnya lánnyal, és megjelenik a színen egy jó pasi mint a te haverod, besz*pták.

2013. márc. 5. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudem ágában sem lenne elhagyni a párom egyetlen macsóért sem. Teperhet értem akárhogy, ha én szeretek valakit akkor másnak esélye sincs lehet az felőlem Brad Pitt is :)
2013. márc. 5. 10:20
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Tele van az országunk rendíthetetlen jellemekkel, kár is tagadni. Nincs mese, itt bizony szent emberek élnek, örök hűséggel. :)
2013. márc. 5. 10:52
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem kell gúnyolódni! Ebben hinni éppoly balgaság, mint általánosítani az ellenkezőjére. Mindig vannak és lesznek kivételek. Akár elfogadod akár nem..Mondjuk ilyen felfogással nem is csodálom, hogy csak hűtlen ribancokkal találkoztál eddig! Ki mit vonz magához..

Én és még nagyon sokan kikérjük magunknak, hogy megcsalnánk vagy elhagynánk a párunkat egy jobb miatt. Sajnos a mai világban tényleg tartósabb a bolti tej mint a párkapcsolatok fele és sokan úgy váltogatják a párjukat mint más a zokniját. De ettől még nem ez a normális. Ez egy örök vitatéma látom nők és férfiak közt. Mondhatnám én is, hogy minden pasi érzéketlen bunkó de ez ugyanúgy nem igaz, akkor sem ha én több ilyet kifogtam egymás után.

Lesznek még házasságok vajon vagy odáig eljutni már képtelenség??

2013. márc. 5. 11:25
 18/21 anonim ***** válasza:
A barátnőmet kidobta a pasija egy részeg csók miatt, utána kiderült a pasiról hogy az exével csalta a barátnőmet. Most akkor??? Az eymásra mutogatás, az megy..:(
2013. márc. 5. 11:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Miért nem személyiség alapján választasz társat? Talán sikeresebb lennél a derékbőség és az arcforma méregetése helyett....
2013. márc. 5. 11:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Hinni? Én használom a szemem, az agyam, a fülem. A hitet azt meghagyom a többieknek. Egyértelmű, hogy nem vagyok cool. :( fenébe.
2013. márc. 5. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!