Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért könnyűvérű szinte az összes szép lány, mert a hatalomtól megőrülnek, nem bírják kezelni a sok fiú rajongót, a csúnyácska lányok meg azért rendesek és alkalmasak a normális kapcsolatra, mert őket alig veszik észre a fiúk?
Én szép lánynak tartom magam mégsem csaltam meg soha senkit.
Az első komoly barátommal 6 évig együtt voltunk,mostani kapcsolatom 1 hónapja tart és 23 éves vagyok.
És nem egy ilyen lányt ismerek még.
akkor megint általánosításnál tartunk
kezdjük ott kinek mi a szép, ez relatív, hiszen a szép az szimmetrikus arcot jelentem,
a szép amire Te gondolsz abban van valami ami megfog és tetszik, na ezért nem tetszik az mindenkinek
ha a szórakozó helyből ítélsz ott biztos akadnak ilyenek, de sok van aki el sem megy, ilyen helyre, hanem máshova
azok nem egy alkalmasak, én is ismerek egy párat, egy sem ilyen N
Könnyűvérűek a szép lányok? Csak addig könnyűvérűek, amíg jóképű pasikról van szó. A csúnyákra rá se néznek.
A csúnyább lányok meg egyszerűen azért hűségesebbek, mert rájuk nem hajtanak állandóan jó pasik. A te haverodat megbecsülik, mert általában rosszabbak jutnak nekik. Könnyű mondani, hogy jó a csúnya fiúknak, de ha összejönnek egy csúnya lánnyal, és megjelenik a színen egy jó pasi mint a te haverod, besz*pták.
Nem kell gúnyolódni! Ebben hinni éppoly balgaság, mint általánosítani az ellenkezőjére. Mindig vannak és lesznek kivételek. Akár elfogadod akár nem..Mondjuk ilyen felfogással nem is csodálom, hogy csak hűtlen ribancokkal találkoztál eddig! Ki mit vonz magához..
Én és még nagyon sokan kikérjük magunknak, hogy megcsalnánk vagy elhagynánk a párunkat egy jobb miatt. Sajnos a mai világban tényleg tartósabb a bolti tej mint a párkapcsolatok fele és sokan úgy váltogatják a párjukat mint más a zokniját. De ettől még nem ez a normális. Ez egy örök vitatéma látom nők és férfiak közt. Mondhatnám én is, hogy minden pasi érzéketlen bunkó de ez ugyanúgy nem igaz, akkor sem ha én több ilyet kifogtam egymás után.
Lesznek még házasságok vajon vagy odáig eljutni már képtelenség??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!