Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy azért könnyűvérű szinte az összes szép lány, mert a hatalomtól megőrülnek, nem bírják kezelni a sok fiú rajongót, a csúnyácska lányok meg azért rendesek és alkalmasak a normális kapcsolatra, mert őket alig veszik észre a fiúk?
Sok ilyen van, ez tény, de azért mindig akadnak kivételek.
Az a szomorú igazából, hogy a mai társadalomban már szinte elvárt a "nem normális" viselkedés. Értem ezalatt a hűtlenséget, r*banckodást, stb. Kinézik a "barátai" (max haveroknak nevezném én ezeket), ha nem így viselkedik.
Ezért is kell megpróbálni megtalálni az értelmesebb réteget, mert vannak azért, csak elbújtak :)
ÉN alapjáraton csak olyan emberek közé járok akiket ismerek már egy jó ideje és mivel engem használnak lelki szzemetesnek ezért nagyonsok infromáció birtokában vagyok és alkalomszerüen meg tudom állítani a barátaimat mielöt nagy butaságot csinálnának.
Ezért is vagyunk jóba és ezért is nem kerül ak özelembe, és az ő közelükbe olyan fiu illetve lány aki elrontaná a másikat :)
Van benne igazság bőven, a szép lányok tudják, h megtehetik, a csúnyáknak meg valamivel kompenzálni kell.
Persze vannak kivételek.
Nagy hű szerelmet nem kell várni 2013-ban senkitől :D Tök mindegy milyen lány. Alánézni, "van lyuk rajtad?" :DD Ennyi. Nem érdemes túlspilázni ezt, mert a végén még te leszel szopatva :D Az meg milyen már? :)) Szerelem, kapcsolat, egymáséivagyunk? pff, bullshit man. Eleve minden lány ezzel fog jönni, hát nem gyanús akkor? Akkor fogom ezt majd beszopni, ha majd látok olyan csajokat is, akik azt is állatják, csak kizárólag dugni akarnak velem. Na akkor majd eltűnődöm, de addig csak sügérnek vagyok nézve, olcsó megoldásokkal, a golyóm sem vágyik ebben kapcsolatra.
27/f
Találhatnék ilyet mint a 7-es de én abból köszönöm nem kérek inkább vénlányként halok meg..
A szex az nálam komoly tartós kapcsolat velejárója nem valami alkalmi dolog egy majdnem ismeretlen valakivel mint ahogy manapság csinálják! Ááá hányom kell ettől a világtól!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!