Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok egy izmos, normális jófiúval?
Szenvedélyem a sport,elég jó testem van.(igen-igen,egoista barom vagyok,nem kell a tudomásomra hozni) Hozzá jár egy átlag fej,igényes,de nem kirívó öltözködés.
Sajnos belsőre már vannak gondok.A legnagyobb,hogy tipikus jófiú vagyok.Járok buliba,és kiállok az érdekeimért,de nem cigizem,nem verekszem,udvarias vagyok,kedves,utálok bunkózni.Szeretek társastáncolni,szeretem az állatokat,hiszek a becsületben,nem vagyok kitömve önbizalommal.
Nem vagyok egy elveszett gyerek azért,188 cm magas vagyok,80 kiló,7 év harcművészeti tapasztalattal.Van némi tekintélyem,de nem tudom miért,sose csináltam semmi menő dolgot.(tanár b*szogatása,cigi a suliban, stb.)
Mennyire elfogadható ez,lányok? Nagy baj ez a "jófiúság"?
17/F
Melegebb vérmérsékletűek kíméljenek,ha lehet.
(ez így elég toleráns? Nem sérti senki önbecsülésést,nemi identitását és személyes jogait?)
Mert a lányoknak-idézem "olyan pasi kell,aki semmibe se veszi,uralkodik fölötte,és kellően erőteljes,ha kell bunkó."
Na,ez nem én vagyok.
Amiket itt felsoroltál egy csaj számára érdektelen információk.
Helyes pasi vagy e vagy sem az a lényeg.
18:52 ez nem igaz.nekem a belső a fontos,nem a külső,a külső is de nem olyan mértékben mint a belső:)
Szerintem ez elfogadható,csak én az ilyen fiúkkal azért nem jövök ki mindig jól mert én nemszeretek bulizni:) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!