Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti járnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok egy ilyen, nem teljesen normális emberrel?

Figyelt kérdés

A nem teljesen normális alatt nem azt értem, hogy buta. Az átlagnál intelligensebb emberről van szó. Arra gondolok itt, hogy elég negatív a jövöképe, és sokszor ahelyett, hogy gondtalanul éli az életét, az ilyen megoldhatatlan jövőbeli problémákon gondolkozik, rossz hangulatban pusztítja magát. További negatívum: valamiért a mindennapjait is minden mindegyként, hanyagul éli. Gyakran késik, sok lehetőségével nem él pedig látszólag megvan a magához való esze. Jól is néz ki... humoros is, de a negatív hozzáállású, cinikus vicceiből már néha sok. Tehetne jobb látásmódja is.

Szóval ti kezdenétek egy ilyen sráccal? Avagy még változhat jó irányba!

2012. okt. 15. 22:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Mivel vannak ugyanilyen nők is ezért találhatsz párt.
2012. okt. 15. 22:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem él a lehetőségeivel, lehet zavarna, de a többi nem. Lehet hülyén hangzik, de nem szeretem a folyamatosan vidám embereket, mert a legtöbbjük (azaz nem mindenki!) azért olyan vidám mert nem gondolkozik soha semmin.
2012. okt. 15. 22:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Én optimista vagyok és vidám természet, engem csak nyomasztana ez a hozzáállás.
2012. okt. 15. 22:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam ezek a lehető legnegatívabb tulajdonságok, úgyhogy nem!
2012. okt. 15. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok belsőleg, de nekem sok lenne még egy magamból.
2012. okt. 16. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Hm.

Hát az ember nem véletlenül lesz ilyen.

Én is ilyen voltam.

De rájöttem, hogy mosolyogni, és bízni az életben könnyebb dolog.

Szóval én csak azt nem érteném, hogy oké, hogy tudja milyen a világ, de sokkal nehezebb így létezni, görcsbe állni, és lázadozni halálig. A világot nem lehet megváltani.

Ettől még normális, nincs ezzel baj, meg is értem,csak nehezen viselném egy idő után.

2012. okt. 16. 08:28
 7/8 anonim válasza:
Talán.Én egy nagyon vidám és optimista gondolkodású ember vagyok és épp ezért is mindenben támogatnám és biztatnám,vidítanám az illetőt, de ha sehogy sem lehet felvidítani elmenne a kedvem tőle.Félre ne érts nem megváltoztatni akarnám csak kicsit jobb belátásra bírni:) De szerintem te azért nem lehetsz olyan nagyon pesszimista.
2012. dec. 4. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
rólam van szó? :-D
2012. dec. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!