Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy ilyen, nem teljesen normális emberrel?
A nem teljesen normális alatt nem azt értem, hogy buta. Az átlagnál intelligensebb emberről van szó. Arra gondolok itt, hogy elég negatív a jövöképe, és sokszor ahelyett, hogy gondtalanul éli az életét, az ilyen megoldhatatlan jövőbeli problémákon gondolkozik, rossz hangulatban pusztítja magát. További negatívum: valamiért a mindennapjait is minden mindegyként, hanyagul éli. Gyakran késik, sok lehetőségével nem él pedig látszólag megvan a magához való esze. Jól is néz ki... humoros is, de a negatív hozzáállású, cinikus vicceiből már néha sok. Tehetne jobb látásmódja is.
Szóval ti kezdenétek egy ilyen sráccal? Avagy még változhat jó irányba!
Hm.
Hát az ember nem véletlenül lesz ilyen.
Én is ilyen voltam.
De rájöttem, hogy mosolyogni, és bízni az életben könnyebb dolog.
Szóval én csak azt nem érteném, hogy oké, hogy tudja milyen a világ, de sokkal nehezebb így létezni, görcsbe állni, és lázadozni halálig. A világot nem lehet megváltani.
Ettől még normális, nincs ezzel baj, meg is értem,csak nehezen viselném egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!