Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki lep*csázott csak mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki lep*csázott csak mert mindig magassarkút hordok. Igaza van?

Figyelt kérdés
Szeretek nőiesen öltözködni és ehhez hozzátartozik a magassarkú is. Viszont egyáltalán nem öltözködöm kihívóan, nem teszem ki a mellem meg ilyenek. Akkor mégis miért mond rám valaki ilyet??
2013. márc. 4. 00:11
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Igen. Egyszer-egyszer nem gond, de hogyan mész pl. kirándulni vagy hogyan sétálsz órákat? Tönkreteszi a lábakat. Egészségtelen. Egyáltalán nem tartozik hozzá, nem ettől függ a nőiesség.
2013. márc. 4. 00:43
 22/33 A kérdező kommentje:
Hülye azért nem vagyok... ha kirándulni megyek akkor edzőcipőt veszek fel...
2013. márc. 4. 01:08
 23/33 anonim ***** válasza:
91%

Engem is mindig lep*csáznak ha magassarkút, vagy nagyritkán miniszoknyát veszek fel, nem értem miért pedig tényleg csak ritkán hordom, ez ráfogható a prűdségre szerintem, ne is törődj vele.

20/f

2013. márc. 4. 01:58
 24/33 A kérdező kommentje:
f? :D
2013. márc. 4. 02:06
 25/33 anonim ***** válasza:

Minap volt itt egy srác, aki közölte, hogy őt nem érdeklik a külsőségek, de ha valakin 7 cm-nél magasabb sarkú cipő van, az nála hátrányból indul, neki leírtam, hogy minden nap magassarkút hordok, mert irodában dolgozom, gyakran járok konferenciákra, előadásokra, PR eseményekre, így az elegáns megjelenés alapelvárás. Lehet, hogy magassarkú nélkül is lehet valaki elegáns, nem vitatom, de ezeken a helyeken, ahová mászkálok, kinéznek, ha sportcipőben vagyok.

Itthon, vagy ha boltba megyek, vagy kirándulni, akkor nyilván nem húzok magassarkút. Igyekszem kényelmes cipőket választani, amikben jól érzem magam és nem szenvedek benne, nem nyomorgatja össze a lábam. Ilyen szempontból a lakkcipő, amiket linkeltél, nem biztos, hogy a legjobb választás, de ha neked kényelmes, akkor hajrá.

Aki ez alapján ítél, az felszínes, nincs miért foglalkozni a véleményével.

25/N

2013. márc. 4. 02:07
 26/33 anonim ***** válasza:
A magassarkú viselésétől senki nem lesz az.
2013. márc. 4. 03:29
 27/33 anonim ***** válasza:

Bírom az ilyen embereket, akik leribncoznak/lepicsznak lányokat, csak mert nőiesen, szolidan, elegánsan öltözködnek. Bár ez leginkább a lányokra jellemző. Undorral néznek arra, aki egy kicsit is jobban néz ki náluk.

20l

2013. márc. 4. 09:47
 28/33 anonim ***** válasza:

Pedig igazuk van :D Akartam is írni hogy igaza van,de megnéztem milyeneket hordasz,azok alapján nem vagy pi.csa :D

Ez magassarkú cipőtől is függ :D

2013. ápr. 11. 14:03
 29/33 anonim ***** válasza:

[link]

Én ilyen cipőt hordok, akkor most pitsa vagyok? Ne vicceljünk már.

2013. ápr. 11. 15:21
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen!Azt hittem legalább normális magassarkút küldesz,ilyet a kur.vák hordanak,ne neked álljon már feljebb :D
2013. ápr. 11. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!