Nem gáz ha magassarkut hordok?
Figyelt kérdés
Szóval 168 cm er vagyok,és vékony vagyok. Nem szálkésan vékony,mert azt mondják hogy jó alakom van,és szép hosszú lábaim. Vettem egy 4 cm.es cipöt magamnak,és nagyon tetszik,de félek hogy túl magas leszek benne. Ha más emeren látom hogy magas,akkor az tetszik..de magamon valahogy nem tudom elfogadni...2011. szept. 6. 15:53
1/11 A kérdező kommentje:
emberen*
2011. szept. 6. 15:56
2/11 anonim válasza:
Túl magas? Na ne szórakozz, én 176 centi vagyok és van 11 centis magassarkúm is.
3/11 anonim válasza:
Nem leszel magas én 180cm vagyok és 10-12cm magassarkút hordok. Szóval ne félj nem leszel magas
4/11 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat. talan azert gondolom igy mert a barataim alacsonyabbak nalam...
2011. szept. 6. 16:12
5/11 anonim válasza:
Én megértelek:) Én is kb. 168 cm vagyok, de már egy kicsit is magasabb cipőben nagyon magasnak érzem magam. Pedig tudom, hogy nem vagyok olyan hű de magas, mégis a környezetemben mindenki alacsonyabb nálam és nem akarom őket "lenézni" :D
6/11 A kérdező kommentje:
igen igen :D en is igy latom :)
2011. szept. 6. 17:50
7/11 anonim válasza:
Azta qrvvvva.... bocsi, de tökéletes a magasságod!!! Én mindent megadnék 3 centi pluszért, én csak 165 cm vagyok és akármilyen cipőt húzok, mindenben alacsonynak érzem magam :P
168 cm a legeslegtökéletesebb magasság egy nőnek, mert laposban sem vagy alacsony (hanem karcsú nyúlánk) és magasban sem vagy több 174 cm-nél!!!
Úgyhogy semmi para, örülj a tökéletes alkatodnak, puszi
8/11 A kérdező kommentje:
uhha :D hat koszonom szepen,kedves vagy :)
2011. szept. 8. 18:06
10/11 anonim válasza:
nyugi, én 170 cm vagyok, és van 12 centisem is. senki nem szól meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!