Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki lep*csázott csak mert mindig magassarkút hordok. Igaza van?
Figyelt kérdés
Szeretek nőiesen öltözködni és ehhez hozzátartozik a magassarkú is. Viszont egyáltalán nem öltözködöm kihívóan, nem teszem ki a mellem meg ilyenek. Akkor mégis miért mond rám valaki ilyet??2013. márc. 4. 00:11
12/33 anonim válasza:
34 éves fiú vagyok én is magassarkút hordok és le .uziztak azért ez egy kicsit fáj :(
13/33 anonim válasza:
hordhatsz mindig magassarkút
majd eszedbe fog jutni, mikor a kalapácsujjat próbálod helyrehozatni, ez azt jelenti, hogy a lábodon a nagy ujj egyre jobban befordul, néha vegyél föl mást is
ez amit leírtam ne tudd meg hova vezet, én sem hittem el, de láttam miket csinálnak ilyenkor
egyébként azt veszel föl amit akarsz N
15/33 anonim válasza:
A nőies öltözködésnek nem alapkelléke a magassarkú cipő, és sok férfi van, aki nem szereti. Ráadásul a szervezeted is tönkre teszed, ha állandóan hordod. Nézd meg, hogy az állandóan magassarkúban tipegő celebeknek, mint pl. Beckham nejecskéje hogy néz ki a lábfeje szandálban. 40 éves korodra randa deformált lábad lesz.
Viszont lepi.csázni nem kellett volna, a te dolgod hogy mit viselsz.
16/33 A kérdező kommentje:
Na jó, az kicsit túlzás volt, hogy MINDIG azt hordok. De általában azt.
2013. márc. 4. 00:26
17/33 anonim válasza:
A legjobb úton vagy efelé:
18/33 anonim válasza:
Hát, nekem is lenne egy kimondatlan véleményem rólad, ha folyton csak ezeket hordanád. Nem pont a pics@, de nem szeretem a magassarkúkat és irritálni is tud, ha valaki ebben kopog egész nap mellettem.
20/33 anonim válasza:
tanuld meg nagy ívben leszarni ki mit gondol rólad. Sokkal könnyebb lesz nekem elhiheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!